reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Wiesz ja kupuje tu w Niemczech one sa wszedzie w sklepach, na ebayu. Nie wiem jak to jest z tymi spiworkami w Polsce. Ja jego kupilam na wyprzedazy zimowej byl przeceniony z 25€ na 5 € ( czyli 20 zl). Z tego co wiem musisz poszukac w oddzialach Tchibo, w Realu oni tez maja czasami przepiekne spiworki.

Znalazlam ci polskie strony ze spiworkami
śpiworki do snu - AMKO dla dzieci

ŚPIWORKI w Dodatki > Śpiworki. Mariquita - ubranka dla dzieci i niemowląt - Kolorowe Marzenia

Dziękuję Ci bardzo! Jednak niektóre ceny powalają - poszukam czegoś tańszego :)

Marta to dzieki za ten opis, kolezanka mówila ze tak jej sprzedawca mówił o róznicy tych dwóch fotelików...haha pewnie ja zwyczajnie naciągnął. Ja poszukam na allegro uzywany ;)

Nie ma za co :)

reklama
Straszne to było! Jak wiedziałam że na foteliki trzeba uważać a teraz zobaczyłam te testy i jak dziecko wyrywa z pasami z fotelika to ja już nie wiem co kupić żeby być w 100% pewną że będzie dobre.

dziewczyny a ja kupiłam pierwszą, przesłodką sukieniunię. No piękna jest. Tylko nie mogę zgrac zdjęcia bo nie wzięłam kabelka do pracy. może od kogoś pożyczę to wkleję. CUDO mówię Wam. I jeszcze kombinezonik taki na jesień i wczesną zimę, myślę że się przyda.

tak więc oto co przyszlo w mojej zamowionej paczuszce
okrycie kapielowe z kapturem
pieluchy flanelowe
kocyk polarowy
byly tez tetrowe ale bez zdjęcia bo to kazdy raczej wie nic nowego
prześcieradla frote z gumką
podklady poporodowe
wkladki laktacyjne
szczotka do czyszczenia butelek

Załączniki

• SDC14067.JPG
    SDC14067.JPG