reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Polo akurat u nas nie ma, są inne ale rzadko kiedy maja jakieś fajne ciuszki a jak już ceny prawie jak w sklepie

A u mnie wcale nie ma lumpeksow. Wszystko musze kupic nowe. Dziewczyny macie takie sliczne wyprawki, a ja mam tylko pare sztuk body, ktore kupila mi mama. Sama nie kupilam jeszcze nic. Pewnie jak zwykle wszystko pojdzie w ostatniej chwili.

mb_1 a może poszperaj na allegro, tam mamy sprzedają ciuszki firmowe zagraniczne po swoich pociechach za parę złotych.
Czasem i fajny zestaw wyprawkowy można upolować sporo oszczędzając.

A oto ten mój wczorajszy zakup w lumpku
DSC01123.jpg
Co do Allegro, zgadzam się całkowicie, można kupić dużo fajnych markowych ciuszków. Czasem nawet nowe markowe są tańsze niż u nas w mniej markowym sklepie. Kupiłam Ani sukienkę Ralph Lauren nową - wysyłka z USA i razem z przesyłką zapłaciłam mniej niż w jakimkolwiek sklepie dziecinnym.

Dziewczyny, ciuszki piękne!!! Zresztą cała reszta również-łóżeczko moje marzenie,ale chyba zadowolę się czymś tańszym i z szufladą jednak ze względu na brak miejsca. Ja sklepy z ciuszkami już omijam z daleka. Wczoraj wyprałam tylko te najmniejsze w rozm 56-62cm i nie miałam gdzie tego powiesić:szok:-zajęłam całą suszarkę w łazience i wszystkie sznurki na balkonie:-). W życiu nie miałam tylu rzeczy dla moich chłopaków!!! Teraz tylko jeszcze jakieś 2 czapeczki na początek,może ze 2 koszulki zwykłe,bo mam tylko bodziaki i niedrapki. No i zostaną mi tylko grubsze rzeczy jak łóżeczko, wózek i kosmetyki. Za to ogólnie przerażona jestem perspektywą pakowania torby do szpitala,zwłaszcza,że jeszcze nie wiem, w którym będę rodzić;-)

reklama
Dzis przyszla do mnie paka z allegro:

- pieluchy tetrowe,
- termometr do wanienki,
- aspirator do noska Frida,
- smoczki do ssania Avent'u,
- szczoteczka do mycia butelek i smoczkow,
- gaziki jalowe do pepuszka,

.. noi zapomnieli dolozyc szczoteczki i grzebyka do wloskow :-( ale maja doslac..

Do góry