reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Polo akurat u nas nie ma, są inne ale rzadko kiedy maja jakieś fajne ciuszki a jak już ceny prawie jak w sklepie

A u mnie wcale nie ma lumpeksow. Wszystko musze kupic nowe. Dziewczyny macie takie sliczne wyprawki, a ja mam tylko pare sztuk body, ktore kupila mi mama. Sama nie kupilam jeszcze nic. Pewnie jak zwykle wszystko pojdzie w ostatniej chwili.

mb_1 a może poszperaj na allegro, tam mamy sprzedają ciuszki firmowe zagraniczne po swoich pociechach za parę złotych.
Czasem i fajny zestaw wyprawkowy można upolować sporo oszczędzając.

A oto ten mój wczorajszy zakup w lumpku
DSC01123.jpg
Co do Allegro, zgadzam się całkowicie, można kupić dużo fajnych markowych ciuszków. Czasem nawet nowe markowe są tańsze niż u nas w mniej markowym sklepie. Kupiłam Ani sukienkę Ralph Lauren nową - wysyłka z USA i razem z przesyłką zapłaciłam mniej niż w jakimkolwiek sklepie dziecinnym.

Dziewczyny, ciuszki piękne!!! Zresztą cała reszta również-łóżeczko moje marzenie,ale chyba zadowolę się czymś tańszym i z szufladą jednak ze względu na brak miejsca. Ja sklepy z ciuszkami już omijam z daleka. Wczoraj wyprałam tylko te najmniejsze w rozm 56-62cm i nie miałam gdzie tego powiesić:szok:-zajęłam całą suszarkę w łazience i wszystkie sznurki na balkonie:-). W życiu nie miałam tylu rzeczy dla moich chłopaków!!! Teraz tylko jeszcze jakieś 2 czapeczki na początek,może ze 2 koszulki zwykłe,bo mam tylko bodziaki i niedrapki. No i zostaną mi tylko grubsze rzeczy jak łóżeczko, wózek i kosmetyki. Za to ogólnie przerażona jestem perspektywą pakowania torby do szpitala,zwłaszcza,że jeszcze nie wiem, w którym będę rodzić;-)

reklama
Dzis przyszla do mnie paka z allegro:

- pieluchy tetrowe,
- termometr do wanienki,
- aspirator do noska Frida,
- smoczki do ssania Avent'u,
- szczoteczka do mycia butelek i smoczkow,
- gaziki jalowe do pepuszka,

.. noi zapomnieli dolozyc szczoteczki i grzebyka do wloskow :-( ale maja doslac..

Do góry