reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

A oto moj wozeczek:D Ja wybralam model, a wszyscy mezczyzni w rodzince debatowali nad kolorem i jest niebieski choc jeszcze nie wiemy czy bedzie chlopaczek czy dziewczynka:-D:-D:-D

Image0434.jpgImage0433.jpgImage0429.jpg

reklama
Ja też w końcu wybrałam się na zakupy i upolowałam:
- 2 paczki pieluch (jedynki i dwójki)
- podkłady higieniczne większe i mniejsze (łącznie 15 szt. chyba wystarczy)
- podpaski poporodowe (3 paczki do szpitala wystarczy)
- majtki poporodowe te siateczkowe
- butelka dr brown (przetestowana u synusia)
- smoczki uspokajacze - 2 szt. różowe :-)
To na tyle, dużo mam po synusiu więc wiele mi odpada...

Ja też w końcu wybrałam się na zakupy i upolowałam:
- 2 paczki pieluch (jedynki i dwójki)
- podkłady higieniczne większe i mniejsze (łącznie 15 szt. chyba wystarczy)
- podpaski poporodowe (3 paczki do szpitala wystarczy)
- majtki poporodowe te siateczkowe
- butelka dr brown (przetestowana u synusia)
- smoczki uspokajacze - 2 szt. różowe :-)
To na tyle, dużo mam po synusiu więc wiele mi odpada...

Kasialle a napisz prosze ile mniej wiecej kosztuja paka podpasek poporodowych, majtoch i podkladów? Zamierzam sie wybrac po to i tak sie zastanawiam, ile mniej wiecej kasy na to przygotowac :-)

a to nasze lóżeczko na zdjęciu nie ma wszystkich elementów które były w komplecie czekają na właściwy moment i jak wam się podoba?

Załączniki

• Zdjęcie0200.jpg
    Zdjęcie0200.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 76
lilu świetne te łóżeczko :-) powiedz mi proszę jak z jakością wykonania łóżeczka i pościeli bo ja mam zamiar kupić u tego samego sprzedawcy (o ile dobrze pamiętam że to Ty pisałaś...)

Ja właśnie zamówiłam dla małego na Allegro pościel firmy Drewex (zdjęcia znalezione w necie). Komplety 3 częściowe: poszewka na poduszkę, kołderkę i ochraniacz.

krab.jpglion.jpg

Czekam też już na 2 kocyki, 2 ręczniczki (kremowy z rybkami i niebieski z żabką) i 3 bluzeczki.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Allegro jest dla mnie niebezpieczne!!! :-)

Ostatnia edycja:
85justyna łożeczko jest stabilne dobrej jakości, szuflada bardzo lekko chodzi, materac ekstra i wypełnienia także pościel jest 100% bawełniana śmierdziała bardzo farbą jak przyszła, ale po wypraniu zapach zniknął jakbym maiła kupić drugi raz to wzięłabym to samo łóżeczko

reklama
A ja wczoraj byłam u siostry i dała mi rzeczy, które jej zostały:podpaski poporodowe (taaakie wielkie:szok:), majtki poporodowe siateczkowe ( ale wspominała, że dziewczyny nosiły zwykłe bawełniane, a jak był obchód to i tak trzeba sie rozebrac), laktator i jeszcze wkładki laktacyjne, bo ona daje małej już butelke. Smiałam sie, że robi sobie porządki w szafkach:-D

lilula łózeczko bardzo ładne, ja tez bede kupowała z szufladą,
marta pościel bardzo mi sie podoba, szczególnie ta żółta.

Do góry