onionek
happy mama
onionku ja mam x-landera i wcześniej opisywałam wady i zalety ale mogę ci napisać jeszcze raz ;-)
wydaje mi się że ten tako jamper x jest bardzo podobny do x-landera i jest trochę tańszy ale nie prowadziłam.
A x-lander no cóż wózeczek jak dla mnie super, mam go już 2 lata i teraz też nie kupię innego, w gondolce mój synuś jeździł do stycznia, miał wtedy 7 m-cy i nie zaobserwowałam żeby było mu ciasno. Poprostu chciałam już coś innego i przeżuciłam się na spacerówkę a i synuś zadowolony bo w końcu mógł sobie coś pooglądać:-) Spacerówka ma super śpiworek który ochrania buźkę przed wiatrem także i zimą mu nie było zimno.
Jest dość ciężki także ja wypinałam samą gondolę i wnosiłam synka na 2 piętro i dałam radę. Jest dość duży więc trzeba zobaczyć czy zmieści się do bagażnika ale ma wyjmowane wszystkie kółka więc raczej nie powinno być problemu.
Pytaj co chcesz się dowiedzieć o tym wózeczku.
Dzieki Kasialle za pomoc :-) Moja szwagierka ma tez x-landera i mowi, ze jest spoko. Mi zalezy na tym, zebym miala mozliwosc w spacerowce obrocic raczke tak - zeby miec dzidzie na przeciwko siebie a wiem, ze nie w kazdym typie tego wozka jest taka opcja. Czy u Ciebie jest?