reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

onionku ja mam x-landera i wcześniej opisywałam wady i zalety ale mogę ci napisać jeszcze raz ;-)
wydaje mi się że ten tako jamper x jest bardzo podobny do x-landera i jest trochę tańszy ale nie prowadziłam.
A x-lander no cóż wózeczek jak dla mnie super, mam go już 2 lata i teraz też nie kupię innego, w gondolce mój synuś jeździł do stycznia, miał wtedy 7 m-cy i nie zaobserwowałam żeby było mu ciasno. Poprostu chciałam już coś innego i przeżuciłam się na spacerówkę a i synuś zadowolony bo w końcu mógł sobie coś pooglądać:-) Spacerówka ma super śpiworek który ochrania buźkę przed wiatrem także i zimą mu nie było zimno.
Jest dość ciężki także ja wypinałam samą gondolę i wnosiłam synka na 2 piętro i dałam radę. Jest dość duży więc trzeba zobaczyć czy zmieści się do bagażnika ale ma wyjmowane wszystkie kółka więc raczej nie powinno być problemu.
Pytaj co chcesz się dowiedzieć o tym wózeczku.

Dzieki Kasialle za pomoc :-) Moja szwagierka ma tez x-landera i mowi, ze jest spoko. Mi zalezy na tym, zebym miala mozliwosc w spacerowce obrocic raczke tak - zeby miec dzidzie na przeciwko siebie a wiem, ze nie w kazdym typie tego wozka jest taka opcja. Czy u Ciebie jest?

reklama
onionku nie mam takiej opcji ale jest okienko w budce przez które można podglądać dzidźkę :tak: a mam x-landera xa, nie wiem czy któryś model ma przekładaną rączkę?

Onionek też słyszałam,że X-lander jest ok i w porządku...ale u mnie niestety ograniczenia finansowe...polowałam na używany ale siegały cenę 800-900zł....a dla mnie to stanowczo za dużo....więc zdecydowaliśmy sie na atlantica....pewnie ,ze mogłam kupić nowy za 400zł na allegro firmy wózkoland...,ale moja koleżanka ma taki i co chwile jej sie psujea wysyłała już 3 razy w ciągu pół roku ale każda wysyłka to koszt 50zł....więc odechciało mi sie takiego....
No i wczoraj wózek przyszedł i jeszcze część ciuszków od koleżanki na ciut większego chłopaka.....

Gizela wozek jest swietny i nawet nie powiedzialabym ze uzywany..fakt ze to tylko zdjecia ale napewno wyglada tak samo w rzeczywistosci:) a ciuszki sliczne:) juz by sie chcialo maluszka w domku:)

onionku nie mam takiej opcji ale jest okienko w budce przez które można podglądać dzidźkę :tak: a mam x-landera xa, nie wiem czy któryś model ma przekładaną rączkę?

No wlasnie ciezka sprawa :-) Szukam i chyba nie znajde .. moze to okienko w budce wystarczy :-) Ja znalazlam model XQ, identyczny jak na zdjeciu:

http://www.imagic.pl/files//13814/XQ 2009/xq.jpg

Kolor mi tez bardzo odpowiada. Ja generalnie gustuje od fioletow po śliwki, ale to juz fanaberia znalezc w takim kolorze :-)

Gizelka - a ten Twoj ma tez super kolorki, w życiu bym nie powiedziala ze używany :-)

onionku a Twoja szwagierka ma model XQ? bo one mają siedziska kubełkowe, nie wiem czy wiesz? była już mowa o tych siedziskach, ja osobiście w modelu XA mam siedzisko rozkładane na płasko i nie jestem przekonana co do kubełkowych ale może się sprawdzają, któraś z mam ma takie ale już nie wiem która.
http://www.x-lander.pl/xa
to jest link do modelu xa, kolekcja z 2010r.

Ostatnia edycja:
reklama
Gizelka no super poprostu i wózeczek i ciuszki...i wazne ze jestes zadowolona z zakupów ;)
Onionku, cholercia szkoda ze Ty tak daleko odemnie mieszkasz...mamy podobny gust, brzuszki i synków...hahaha
Ja tez sie napaliłam na x-landera ale na wersje xa, juz byłam ogladac w sklepie i bardzo mi przypasił jest zwrotny nie taki ciezki bo porównywałam z innymi i wlasnie w spacerówce siedzisko opuszcza sie na plasko do spania. No i mój fotelik pasuje do niego ;)
Kasiale dzieki za info o tym modelu...to mówisz ze wcale nie taka ciasna ta gondola? bo sie troche martwiłam.

Do góry