reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Cześć Dziewczynki!
Jeśli którąś interesuje,to w aktualnym numerze Dziecka(na lipiec 2010) jest kupon rabatowy 30% zniżki na zestaw dla noworodka Huggies (paczka pieluch+ chusteczki+czapeczka) w sklepach Carrefour. Ja nie byłam jeszcze,ale z racji tego,że kupiłam w Biedronce Huggisy, to te pierwsze, najmniejsze też chciałabym mieć tej samej firmy,a na pewno będzie taniej :). Kupon jest ważny od 1.czerwca do 31.grudnia 2010

Mam ulotke z rossmana - aktualnie w promocji jest sudokrem ( male opakowanie za 10,99 ) i zel do mycia ciala i wloskow Nivea za 10,49 :-)

A wiesz kiedys lekarka mi powiedziala , ze takie male dziecko powinno sie myc mydlekiem w kostce. Bo wczesniej uzywano tylko takich mydelek i dzieci mialy zdrowa skore a odkad weszly rozne zele dzieci maja bardzo przsuszona skorke.I powiem ci , ze cos w tym jest mojemu synowi strasznie sie wysuszala skora, do tego stopnia , ze az drapal ja do krwi i odkad zmienilam na mydlo w kostce jest duzo lepiej,

Ja przy Blance na start kupiłam mydełko z Nivea i ku mojemu zdziwieniu już w szpitalu poradzili mi zmianę na żel, myli maluchy bodajże Johnssonem a ja potem po wykorzystaniu mydełek (bo zrobiłam spory zapas-nawet jedno mam jeszcze w szafce:-)) kupiłam żel sensitiv Nivea i używam do tej pory!!!:tak:A i z pewnością warto zainwestować w oilatum,emolium,balneum itp itd wówczas niezależnie czym umyjemy malucha skórka będzie miękka i się nie wysuszy!!! Ja używam emolium bo jest tańsze!!! Jak maluszek ma jakąś reakcje alergiczną to wystarczy nawet tylko w tym płynie myć bez dodatkowych środków myjących!!:tak:

......aaaaaaaaaaa kiedyś spotkałam się z opinią, że firma Nivea jest najbardziej uczulającą:eek::confused: Używałam od samego początku wszystkich kosmetyków z Nivea i nigdy żaden produkt nie zaszkodził młodej!!!!:tak:

reklama
Dziewczyny przerażają mnie strasznie te wszystkie kosmetyki....mam wrażenie że nie ogarnę tego wszystkiego...
Saara czemu turystyczne łóżeczko nie może być dla maluszka?Moje obie kuzynki używały i zadowolone bardzo. Tylko takie podwieszane było, żeby się nie schylać za bardzo na początku.Włąśnie zaczęłąm się przymierzać do kupna i teraz nie wiem co zrobić

Do góry