reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
też mam buteleczkę z aventu 125ml
Gizela super ten wózeczek.
Ja się zastanawiam nad tymi ROAN MARITA pelna kolor SPRAWDZ folia GRATIS w-wa (1022983362) - Aukcje internetowe Allegro

HEBART 3W1 GONDOLA SPACERÓWKA+FOTELIK PROMOCJA !! (1075214824) - Aukcje internetowe Allegro

A łóżeczko jeszcze takie znalazłam: ŁÓŻECZKO SOSNOWE + POŚCIEL +PIANKA KOKOS -9 EL (1054890407) - Aukcje internetowe Allegro

A jaki laktator kupujecie?
Zamówiłam też na all osłonki na brodawki w razie czego, macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
śliczne wózeczki ale bardziej podoba mi sie hebart :tak:
laktatora nie mam jeszcze nad oslonkami na razie myslę:happy2:

Dziękuję za opnię w sprawie wózków
Calineczka też właśnie ten Hebart mnie bardziej przekonuje, zwłaszcza, że cena też nie wygórowana
A to łóżeczko turystyczne jest odpowiednio stabilne? bo to jest ważne jak dziecko zacznie "się pionizować" i wstawać przytrzymując się szczebelek. To turystyczne jest tylko dla mniejszych dzieci czy tak samo jak drewniane?

Ja osobiście żadnych osłonek nie miałam.
Co prawda brodawki nie raz popękane pogryzione, ale wystarczyło powietrzyć je trochę powcierać w nie mleczko i minęło.
Ja własnie dostałam moja pościel z allegro.
Przesyłka exspresowa normalnie niespodzianka jak nic wracam do domu a tu mega paczucha czeka więc ja szybko rozpakowałam i ubrałam łóżeczko.
Teraz ładnie wygląda DSC07657.jpgDSC07656.jpg

Msdracula ,ja mialam lozeczko turystyczne z Haucka i ono bylo bardzo stabilne o wymiarach 120 x 60 , powiem ci , ze to moje drewniane jest mniej stabilne, bo drewniane to za duzo powiedziane zaplacilam za nie 130 euro a okazalo sie ze zwyklej sklejki drewnianej i rusza sie na wszystkie strony . Nie polecam lozeczka turystycznego dla bardzo malej dzidzi tak gdzies do 6 m-cy , ja mam na ten okres rozwoju kolyske.
Pysia u Ciebie juz wszystko gotowe wow jestem pod wrazeniem. Posciel sliczna.
1913711-l[1].jpgTeraz kupie takie.

Ostatnia edycja:
Saara dzięki za wyjaśnienie :tak:nie ma to jak sprawdzone info od doświadczonej mamy :-) Czyli dla malucha odpada, to ja jednak kupię drewniane, bo tak to bym musiała dwa łóżeczka kupic a miejsca na razie mało :zawstydzona/y:

Dzięki ja z tych co lubi mieć wszystko gotowe trochę prędzej :)
Co do kolorku to mi sie podoba pasuje do pokoju a moja mama jak ujrzała pościel to wypaliła taki kolor?:wściekła/y: ona ciągle coś krytykuje co takie ubranka małe? a jakie maja być dla noworodka nosz, sukienke kupiłaś a jesteś pewna,że będzie dziewczynka? brrrrr

reklama
Dzięki ja z tych co lubi mieć wszystko gotowe trochę prędzej :)
Co do kolorku to mi sie podoba pasuje do pokoju a moja mama jak ujrzała pościel to wypaliła taki kolor?:wściekła/y: ona ciągle coś krytykuje co takie ubranka małe? a jakie maja być dla noworodka nosz, sukienke kupiłaś a jesteś pewna,że będzie dziewczynka? brrrrr

Twoja mama już miała swoje 5 minut i mogła kompletować sobie wyprawkę taką jaką chciała... teraz jest Twój czas a zielona pościel jest super ;-) jak już będę mieć kasę to też udeżę w zieleń :-)

Do góry