reklama
calineczka27
Fanka BB :)
śliczne wózeczki ale bardziej podoba mi sie hebartteż mam buteleczkę z aventu 125ml
Gizela super ten wózeczek.
Ja się zastanawiam nad tymi ROAN MARITA pelna kolor SPRAWDZ folia GRATIS w-wa (1022983362) - Aukcje internetowe Allegro
HEBART 3W1 GONDOLA SPACERÓWKA+FOTELIK PROMOCJA !! (1075214824) - Aukcje internetowe Allegro
A łóżeczko jeszcze takie znalazłam: ŁÓŻECZKO SOSNOWE + POŚCIEL +PIANKA KOKOS -9 EL (1054890407) - Aukcje internetowe Allegro
A jaki laktator kupujecie?
Zamówiłam też na all osłonki na brodawki w razie czego, macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
laktatora nie mam jeszcze nad oslonkami na razie myslę
msdracula
Dziękuję za opnię w sprawie wózków
Calineczka też właśnie ten Hebart mnie bardziej przekonuje, zwłaszcza, że cena też nie wygórowana
A to łóżeczko turystyczne jest odpowiednio stabilne? bo to jest ważne jak dziecko zacznie "się pionizować" i wstawać przytrzymując się szczebelek. To turystyczne jest tylko dla mniejszych dzieci czy tak samo jak drewniane?
Calineczka też właśnie ten Hebart mnie bardziej przekonuje, zwłaszcza, że cena też nie wygórowana
A to łóżeczko turystyczne jest odpowiednio stabilne? bo to jest ważne jak dziecko zacznie "się pionizować" i wstawać przytrzymując się szczebelek. To turystyczne jest tylko dla mniejszych dzieci czy tak samo jak drewniane?
P
pysia_23
Gość
Ja osobiście żadnych osłonek nie miałam.
Co prawda brodawki nie raz popękane pogryzione, ale wystarczyło powietrzyć je trochę powcierać w nie mleczko i minęło.
Ja własnie dostałam moja pościel z allegro.
Przesyłka exspresowa normalnie niespodzianka jak nic wracam do domu a tu mega paczucha czeka więc ja szybko rozpakowałam i ubrałam łóżeczko.
Teraz ładnie wygląda
Co prawda brodawki nie raz popękane pogryzione, ale wystarczyło powietrzyć je trochę powcierać w nie mleczko i minęło.
Ja własnie dostałam moja pościel z allegro.
Przesyłka exspresowa normalnie niespodzianka jak nic wracam do domu a tu mega paczucha czeka więc ja szybko rozpakowałam i ubrałam łóżeczko.
Teraz ładnie wygląda
Saraa
Msdracula ,ja mialam lozeczko turystyczne z Haucka i ono bylo bardzo stabilne o wymiarach 120 x 60 , powiem ci , ze to moje drewniane jest mniej stabilne, bo drewniane to za duzo powiedziane zaplacilam za nie 130 euro a okazalo sie ze zwyklej sklejki drewnianej i rusza sie na wszystkie strony . Nie polecam lozeczka turystycznego dla bardzo malej dzidzi tak gdzies do 6 m-cy , ja mam na ten okres rozwoju kolyske.
Pysia u Ciebie juz wszystko gotowe wow jestem pod wrazeniem. Posciel sliczna.
Teraz kupie takie.
Pysia u Ciebie juz wszystko gotowe wow jestem pod wrazeniem. Posciel sliczna.
Teraz kupie takie.
Ostatnia edycja:
skrzat910
żyje dla nowego życia
onionek
happy mama
Pysia - super kolor ma ta posciel :-)
P
pysia_23
Gość
Dzięki ja z tych co lubi mieć wszystko gotowe trochę prędzej
Co do kolorku to mi sie podoba pasuje do pokoju a moja mama jak ujrzała pościel to wypaliła taki kolor? ona ciągle coś krytykuje co takie ubranka małe? a jakie maja być dla noworodka nosz, sukienke kupiłaś a jesteś pewna,że będzie dziewczynka? brrrrr
Co do kolorku to mi sie podoba pasuje do pokoju a moja mama jak ujrzała pościel to wypaliła taki kolor? ona ciągle coś krytykuje co takie ubranka małe? a jakie maja być dla noworodka nosz, sukienke kupiłaś a jesteś pewna,że będzie dziewczynka? brrrrr
reklama
Dzięki ja z tych co lubi mieć wszystko gotowe trochę prędzej
Twoja mama już miała swoje 5 minut i mogła kompletować sobie wyprawkę taką jaką chciała... teraz jest Twój czas a zielona pościel jest super ;-) jak już będę mieć kasę to też udeżę w zieleń :-)