reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ja wlasnie dzis przymierzam sie do zakupu na allegro od jednego sprzedawcy:

- smoczkow aventu takich malusich 0-3 m,
- aspiratora do noska Frida,
- termometru bezrteciowego do kapieli,
- szczoteczki do wloskow,
- gazikow jalowych do pepuszka,
- szczotki do mycia butelek ( ktorych jeszcze nie mam hehe )..
- kilku pieluch tetrowych

reklama
Nikka- super zestaw z łóżeczkiem.
Co do koloru wózka ja zielono-szary lub zielono-czarny ewentualnie jakiś wzorek kwiatki kółka kolorowe na tej czarnej lub szarek części inne nie wchodzą w grę
Gizela wózek pierwsza klasa.
Jak znajdę jakiś fajny w moich kolorkach i używany to też się skuszę bez 2 zdań :)

I jeszcze wklejam swoje wczesniejsze zakupy Image0426.jpgImage0423.jpgImage0428.jpgImage0425.jpgImage0424.jpgImage0427.jpg :-D

nikka też zastanawiałam się nad kupieniem zestawu u tego sprzedawcy co Ty tylko nie wiem czy jakość wykonania jest dobra... jak coś to daj znać jak to wszystko wygląda jak już dojdzie :-)

Dziewczyny nie wiem jakie wybrac lozeczko..mam okazje kupic za 120zl szczebelkowe prawie jak nowe i juz je widzialam ale zastanawiam sie nad turystycznym..i nie wiem ktore jest lepsze. mozecie mi poradzic?

nikka ja też zmówiłam łóżeczko od tego samego sprzedawcy tylko że wziełam z szuflada i też ma 17 elementów właśnie czekam kiedy dojdzie facet mi pisał że to może potrwać do 7 dni roboczych a zamówiłam je we wtorek zeszły i jeszcze nie wysłali

Dziewczyny nie wiem jakie wybrac lozeczko..mam okazje kupic za 120zl szczebelkowe prawie jak nowe i juz je widzialam ale zastanawiam sie nad turystycznym..i nie wiem ktore jest lepsze. mozecie mi poradzic?

swego czasu zastanawialam sie tez nad turystycznym, ale kazda doswiadczona mama mi je odradzala dla takiego maluszka. zwykle, szczebelkowe jest stabilne i ja na przyklad tez sie na takie decyduje. turystyczne dobre jest dla starszych bobaskow :-)

też mam buteleczkę z aventu 125ml
Gizela super ten wózeczek.
Ja się zastanawiam nad tymi ROAN MARITA pelna kolor SPRAWDZ folia GRATIS w-wa (1022983362) - Aukcje internetowe Allegro

HEBART 3W1 GONDOLA SPACERÓWKA+FOTELIK PROMOCJA !! (1075214824) - Aukcje internetowe Allegro

A łóżeczko jeszcze takie znalazłam: ŁÓŻECZKO SOSNOWE + POŚCIEL +PIANKA KOKOS -9 EL (1054890407) - Aukcje internetowe Allegro

A jaki laktator kupujecie?
Zamówiłam też na all osłonki na brodawki w razie czego, macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

reklama
Msdracula wozeczkli sliczne. A oslonek na brodawki nie uzywalam. Laktator poprzednim razem kupilam ale w moim przypadku okazal sie bezuzyteczny, ale wielu dziewczynom sie przydal.
Malgos83 ja poprzednim razem mialam lozeczko drewniane wlasciwie mam je jeszcze do dzisiaj ale musze je sprzedac i tym razem kupuje turystyczne ale z takim prawdziwym materacykiem ( bo w lozeczka materacyk jest najwazniejszy anie czy ono jest z drewna czy z materialu), dla mnie ono jest bardziej praktyczne z racji tego , ze duzo podrozujemy, i moje dziecko ciagle obijalo sie o szczebelki. Ale na pierwsze 6 miesiecy dostalam taka malenka kolyske 80cm x47 cm.

Do góry