reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
A my chyba wreszcie znalezlismy wozek. Musze jeszcze troszke o nim poczytac. Cos takiego:
2w1 jedo FYN 4ds + okrycie, torba, folia, GRATISY (1072028386) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek super ja bym wybrała nr 137 bo ubóstwiam zielony i takiego koloru szukam, a model jest mi w sumie obojętny byle przednie kółka nie były zbyt małe.
Wogóle chyba wezme 1 lepszy byleby zielony bo jest tyle modeli,że aż oczopląsu dostaję Coneco Toledo mi się też podoba widziałam go na żywo taki w kolorku sałaty :)
A oto moje wczorajsze zdobycze polarek po 8 zł i rajstopki po 2 zł a są jak nowe :)
Jak wchodzę do lumpka to tyle fajnych rzeczy jest,że wszystko bym więła, ale maluch tego nie znosi bo rosnie, jedynie z 4-5 bluz jeszcze bym chciała cieplejszych typu polarek, czy welurowych.

DSC07638.jpgDSC07639.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia_23 slodkie
Ja tez mysle o tym kolorze:-D
Porownywalam w sklepie ten wozek z Taco. Ten chodzil lekko, skrecal bez problemu. Co dla mnie wazne ma wieksza gondole. Tylko te pasy do przenoszenia gondoli mnie w pelni nie satysfakcjonuja. Boje sie, ze przy przenoszeniu bedzie mi sie gondola kiwac.
Teraz jeszcze zastanawiam sie nad lozeczkiem. Mamy male mieszkanie i myslalam zeby kupic takie ze skrzynia, zeby cos tam pochowac. Jednak pan w sklepie mi powiedzial, ze tam jest bardzo malo miejsca i sie kurzy pomimo pokrywy. Hmm teraz juz sama nie wiem:confused: Czy ktoras z was ma juz doswiadczenie w tej kwestii?

Pysia śliczne rajstopki!!!:tak:Ja mam podobne dla mojej diablicy ,kupione w c&a, są okropne bo wąskie strasznie i się odciskają wzorki na nózkach mimo tego że młoda z tych niejadków i grubych nóżek nie ma!!!
Ja w końcu też cosik kupiłam dla małej ale tak z rozwagą-tylko bodziaki i czapeczkę;-)

Załączniki

• P6060263.jpg
    P6060263.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 41
Pysia śliczne rajstopki!!!:tak:Ja mam podobne dla mojej diablicy ,kupione w c&a, są okropne bo wąskie strasznie i się odciskają wzorki na nózkach mimo tego że młoda z tych niejadków i grubych nóżek nie ma!!!
Ja w końcu też cosik kupiłam dla małej ale tak z rozwagą-tylko bodziaki i czapeczkę;-)

zaj.....te!!!! strasznie mi się podobają :)))

mb_1 ja mam łóżeczko z szufladą i fakt nie jest duża, no bo wiadomo być nie może ale ja chowałam tam takie podręczne rzeczy jak: pampersy-paczkę, nawet dwie, pieluchy tetrowe, kocyki ze 2 szt. i to zawsze miałam pod ręką. Jak masz tam poukładane rzeczy to niby jak ma się zakurzyć szuflada?? Fakt może do ubrań nie jest to najpraktyczniejsze ale do takich innych rzeczy myślę że jak najbardziej można za niewielkie pieniądze wykorzystać tą funkcję.
Wózek bardzo fajny, ma wiele przydatnych funkcji (regulowane oparcie w gondoli, dwa kierunki wpięcia i gondoli i spacerówki np.), kwestia tylko taka jak się prowadzi, jak sprawdzają się amortyzatory trzeba byłoby wypróbować ale poza tym ok, mi się podoba :)

Małpko bodziaki przesłodkie, ten najciemniejszy wprost powalający.
MB_1 ja mam pod łóżeczkiem sporo miejsca, ale nie mam szuflady.
Poprzednio miałam dwa plastikowe pudełka ka kółkach z pokrywkami.Akurat wchodziły pod łóżeczko, zakupiłam w Lidlu po ok. 25 zł za sztukę.
Teraz 1 już połamali chłopacy a w 2 mają swoje tory od kolejki więc szukam podobnych, ale kurde nigdzie nie ma uhhh.
http://centrumpr.pl/artykul/pojemniki-na-kolkach-marki-plast-team-bed-rollers,14024.html takie tylko całe przezroczyste

reklama
Do góry