reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Angelus ja właśnie ten zamierzam kupić, wstawiałam linka gdzieś z 2 m-ce temu :)
Mam nadzieję że do września będzie jeszcze dostępny

mi się bardzo podoba tez ten czarny etno i gondola i spacerówka, bo zazwyczaj albo jedno albo drugie a nie obydwie opcje naraz :/ No i super rozwiązanie ze skórzanym pałąkiem przy spacerówce bo tylko się przetrze i czyste a nie jak w mojej poprzedniej ciągle szorować trzeba było ;)

Myślę,że będzie. Zastanawiam się tylko jak wygląda serwis takiego wózka kupionego przez internet. Bo wiesz, bez telewizora da się żyć, za to bez wózka, mając malutkie dziecko nie wyobrażam sobie. A wiesz,że jeśli już to w wózkach głownie siada jednak stelaż...

Angelus piekne te wozeczki! Ja tez preferuje takie czarne. Moj jest bardzo podobny i mysle , ze bede z niego zadowolona. A co do gwarancji i serwisu to moja kolezanka kupila wozek na ebayu niemieckim od sprzedawcy z Polski i nie bylo problemu z wymiana ani serwisu.

Angelus, śliczny ten czarny w kolorowe paseczki _Etno :-) Ten drugi zas zauwazylam, ze producent (sprzedawca?) jest z Czestochowy, mysle nie mialabys problemu z serwisem.
Fajne :-D Ja z zakupem wózeczka jeszcze czekam do sierpnia, jest tak duzo ofert ze mam nadzieje nie bedzie problemu z zakupem. Chyba ;-)

A ja przed chwila wylicytowalam na ebayu karuzelke z Fisher preis za 1/4 ceny. Ciekawa jaka bedzie w rzeczywistosci.
Zobacz załącznik 253105
Tym razem takie bajery kupuje uzywane, dla mojego synusia kupowalam wszystko nowe i po kilku miesiacach sprzedawalam za 1/4 ceny takze caly czas na minusie.

świetna ta karuzelka, też rozglądam się za takimi ;))

Angelus, śliczny ten czarny w kolorowe paseczki _Etno :-) Ten drugi zas zauwazylam, ze producent (sprzedawca?) jest z Czestochowy, mysle nie mialabys problemu z serwisem.
Fajne :-D Ja z zakupem wózeczka jeszcze czekam do sierpnia, jest tak duzo ofert ze mam nadzieje nie bedzie problemu z zakupem. Chyba ;-)
Ja też czekam. Może nawet do samego porodu,ale chciałabym wiedzieć co chcę kupić już teraz,bo później jeszcze gorzej będzie mi zdecydować jaki chcę. Nawet ciężko będzie się przymierzyć do wózka:-D

reklama
wozeczki sliczne i na pewno praktyczne! a ja kupilam ostatnio kocyk, mala buteleczke, smoczki, szczotke z grzebykiem i szczote do mycia butelek, a i jeszcze gryzaczek wodny. wszystko w BIEDRONIE za smieszna sumę w sumie... wszystko z motywem Kubusia Puchatka.

Do góry