reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Śliczne mebelki dziewczyny - widzę, że przygotowania idą pełną parą ;-)
Angelus - cudne - będzie dziewczyna jak nic ;-)
Gorzej, jak jednak nie:sorry2:

Piękne ciuszki Angelus! Szczególnie podoba mi się to body kopertowe! Sukieneczka przesłodka!
Dziękuję! Wczoraj zamówiłam jeszcze na allegro podobne 3,bo generalnie wolę body od koszulek,a myślę,że to się sprawdzi się tak samo.
Poza tym zamówiłam:
- pieluchy tetrowe,
- aspirator,
- nożyczki,
- termometr do kąpieli.
Ale nie mam np. jeszcze pościeli,nie mówiąc o łóżeczku:-D:baffled::dry:

reklama
Angelus a najlepszy to jest rampersik na kształt Prosiaczka ze Stumilowego Lasu :tak::-):-D Mam rowniez taki po coreczce, slodko w nim bedzie wygladac zarowno dziewczynka jak i chlopiec- czy jeszcze nie dowierzasz,ze nosisz coreczke pod sercem? ;-)słodkie ciuszki:tak:

A ja byłam wczoraj w lumpku z mamą i dziećmi i Miłosz naszukał mi kilka pajacy i bodziaków za wsio zapłaciłam......................6,40 zł !

Angelus a najlepszy to jest rampersik na kształt Prosiaczka ze Stumilowego Lasu :tak::-):-D Mam rowniez taki po coreczce, slodko w nim bedzie wygladac zarowno dziewczynka jak i chlopiec- czy jeszcze nie dowierzasz,ze nosisz coreczke pod sercem? ;-)słodkie ciuszki:tak:
Wiesz Aga, chyba nie do końca:-)! Poprzednio dwa razy zdarzyli mi się chłopcy,więc jakoś trudno mi się nastawić bez wątpliwości na dziewczynkę,zwłaszcza,że usłyszałam tą wiadomość tylko raz na usg połówkowym. Pocieszam się,że było to jednocześnie usg genetyczne i Pani doktor dość dokładnie oglądała dzidziusia;-):-)

oj Dziewczyny piekne te ubranka!!!!!!!
Pysia sukieneczki mnie rozwalily!!!!!(przepraszam za wyrazenie, ale najlepiej pasuje)ja swojego chlopca niestety w takie cudenka nie ubiore;)
Angelus swterek tez jest moim faworytem, i rampersik z prosiaczkiem!buzka mi sie smieje od ucha do ucha, jak to ogladam!

a u mnie jeszczce z ciuszkami skromnie, my zaczynamy od grubszego kalibru!mam wozek , fotelik i kolyske:)teraz czas na lozeczko i lezaczek!ciuszki dokupuje tak po trochu, co tydzien cos!a na koniec przejrze i sie okaze , ze mam mnostwo pajacykow, a zadnego kaftanika, hehe!

A ja przed chwila wylicytowalam na ebayu karuzelke z Fisher preis za 1/4 ceny. Ciekawa jaka bedzie w rzeczywistosci.
1430048-n[1].jpg
Tym razem takie bajery kupuje uzywane, dla mojego synusia kupowalam wszystko nowe i po kilku miesiacach sprzedawalam za 1/4 ceny takze caly czas na minusie.

A ja przed chwila wylicytowalam na ebayu karuzelke z Fisher preis za 1/4 ceny. Ciekawa jaka bedzie w rzeczywistosci.
Zobacz załącznik 253105
Tym razem takie bajery kupuje uzywane, dla mojego synusia kupowalam wszystko nowe i po kilku miesiacach sprzedawalam za 1/4 ceny takze caly czas na minusie.
Saraa, wygląda pięknie i mam nadzieję,ze równie piękna będzie w rzeczywistości.:-)

Sara karuzela super Angeluś rampersik ala prosiaczek słodki.
Ja też niedowierzam,że będzie dziewczynka.Najwyżej na gwałt będę kupować ubranka dla chłopca.

reklama
Angelus ale slodkosci!!

Angelus! Nie złą już masz wyprawkę! Ubranka przecudne! Sweterek powalający!
Dziewczynki, cieszę się,że podobają Wam się moje ciuszki dla Maluszka!!!
Myślę,że każda z nas ma takie gwiazdeczki w swoich kolekcjach:-). Miło trafić na takie śliczności i rzeczywiście aż się buziak uśmiecha na ich widok!!!

Do góry