reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Model super a i mój kolorek jest zielono czarny w kolorowe kółka :)

Cena powalająca, ale wygląda na dośc mocny

Butki sportowe dla maluszków są supcio zwłaszcza te firmowe no cudo też się skusze na takie, ale to później może pod choinkę cosik takiego NIKE FIRST COURT TRADITION 16 CRIB (1040594864) - Aukcje internetowe Allegro
PUMA RACING KART CAT EVO 16 (9cm) OKAZJA! (1038620690) - Aukcje internetowe Allegro
WOW super! gdzie znalazłaś te stronki bo ja jak wchodzę na allegro i patrzę na strony z butami to same stare kapcie mi się wyświetlają.

reklama
JESTEM zdecydowana na na taki sam oghlądam się za nimi na ulicy do tego stopnia,że mąż mówi na mnie Mura 4, nie wiem tylko jaki kolor wybrać bo już większość widziałam na żywo i różnią się od tych zdjęć z netu, na niekorzyść niestety, nie spotkałam się ze złą opinią na ich temat, a cena cóż (będziemy jedli zupki chińskie przez miesiąc:-D)a ty już wiesz jaki kolor?
ja zdeecydowanie ten czarno-szary:)

To i ja sie pochwale dzisiejszym zakupem w lumpku....Lubie z moim T robic zakupy bo okazuje sie ze on ma lepsze oko do wyszukiwania skarbów:-D Większosc tych rzeczy mój wyrzebał:-D:-D:-D

Załączniki

• P1070474.jpg
    P1070474.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 44
  • P1070472.jpg
    P1070472.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 40
  • P1070476.jpg
    P1070476.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 47
  • P1070470.jpg
    P1070470.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 40
  • P1070471.jpg
    P1070471.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 38
  • P1070475.jpg
    P1070475.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 42
  • P1070477.jpg
    P1070477.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 41
  • P1070473.jpg
    P1070473.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 44
ja zdeecydowanie ten czarno-szary:)
A MNIE wydaje się za smutny dla dziewczynki, jestem bardziej za niebieski z szarym.

To i ja sie pochwale dzisiejszym zakupem w lumpku....Lubie z moim T robic zakupy bo okazuje sie ze on ma lepsze oko do wyszukiwania skarbów:-D Większosc tych rzeczy mój wyrzebał:-D:-D:-D
Cudeńka , szczególnie te spodenki białe

Witam, ja się też pochwalę wtorkowym zakupem w lumpku, kupiłam coś dla dzidziusia i coś dla Ani:-).
8.jpg12.jpg11.jpg10.jpg

W zeszłym tygodniu kupiłam kilka rzeczy na wyprzedaży w RESERVED kids
4.jpg
Na początku myślałam, że nie będę za dużo kupować, bo myślałam, że będzie druga dziewczynka, a tu jest chłopak:), no i trzeba kupować prawie wszystko od nowa-nawet miałam wtedy różowy wózek.

Karolina obydwa sa do siebie bardzo podobne...ciezko powiedziec który fajniejszy...hiii trzebaby było na zywo obejzeć.

Co do wózków, to ostatnio wpadł mi w oko ten:8743 ROAN WÓZEK DZIECIĘCY 4RUNNER GRATISY Wys.0 (1031319090) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Myślałam również o wózkach TAKO TAKO JUMPER GT 3w1 parasol+mata+MEGAPAKA 2010 odSS (1035023278) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Poprzednio miałam wózek ROAN MARITA, byłam z niego zadowolona, ale jak wspomniałam kolor różowy dla chłopca nie bardzo pasuje, poza tym stelaż nie zmieści się do bagażnika. Poprzednio nie mieliśmy samochodu, więc wymiary nie były dla mnie tak istotne, chciałam żeby miał dużą solidną gondolę, duży i wytrzymały kosz na zakupy.
ANULA 074.jpg

reklama
HEJ!!! DZIEWCZYNY MACIE JUŻ WYTYPOWANE WÓZKI JAKIE BYSCIE CHCIAŁY ZAKUPIĆ???
MOJA PIERWSZYM WYBOREM BYŁ X LANDER XA,ALE JAK GO ZOBACZYŁAM W RZECZYWISTOŚCI TO PRZESTAŁ MI SIE PODOBAĆ:-D TERAZ MOIMI FAWORYTAMI SĄ BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (1045946396) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK UNIWERSALNY ESPIRO GTX SKLEP BOCIEK ZABRZE (1047494495) - Aukcje internetowe Allegro
CO WY NA TO??? PODOBAJĄ SIE WAM JEZELI TAK TO KTÓRY BARDZIEJ???
DZIEKI ZA ODPOWIEDZI;-)
mi zdecydowanie bardziej podoba się ten
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (1045946396) - Aukcje internetowe Allegro
śliczny jest, chyba moja sąsiadka ma taki czerwony.

Do góry