reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
marietta moje kolory!!!!!!! jestem zakochana w szarościach:-D i brąz okropnie też lubię...ubranka super, do córci miałam wszystko z nexta i h&m i ciuszki jak sprzedawałam na allegro szły jak ciepłe bułeczki, po użytkowaniu były w rewelacyjnym stanie....
teraz chcę wózek MUTSY i mój model wystepuje tylko w kolorze czarno-szarym...pewnie dlatego tak mi się podoba.....a córcię ubieram w szarościach przeplatanych różem fajny efekt:tak:

karolinkare napiszę moje doświadczenie 1 wózek miałam podobny do tego jaki prezentujesz( pojedynczy oczywiście;-)) ale z wyjmowanym nosidłem...no nie byłam zadowolona bo to było bardzo wąskie i dziecko miało mało miejsca a już do córki kupiłam normalną gondolę, sztywną bez wyjmowanego nosidła i to mi odpowiadało, dziecko miało luz do 7 m-ca zycia i teraz chcę tylko sztywną gondolę....takie jest moje zdanie...ale wózeczek jako spacerówka rewelka:tak::-)

Ja tez byłam napalona na ten wózeczek , ale jak go zobaczylam na zywo to czar prysł. Dla mnie ciezko sie prowadzi mimo tych skretnych kółek, no i gondola mi sie nie podoba. Ja ostatnio jakos sklaniam sie ku Mutsy MUTSY - 4RIDER wózek głęboko-spacerowy + Safe2Go <font color=blue>2010</font> - kolor ACTIVE BLACK - 1szt. jeszcze chce na zywo go obejzeć czy łatwy w prowadzeniu i takie tam i będe na allegro chyba patrzeć na okazje, bo nowy drogiiiii.

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XQ głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI + torba GRATIS>
Ja tez się chyba zdecyduję na x-landera..lekki to najważniejsze, a w razie reklamacji nie robią problemów tak jak z chicco:no:

1-Daria-2082.gif

fajne wyprawki, ja moge wstawic zdjecia kafli, plyt gipsowych, farb i kominka-taka wyprawke wlasnie robie:-D

reklama
piękne wyprawki kompletujecie dla Skarbów maleńkich:)
ja zostawiam zakupy ubrankowe na sierpień
kołyska będzie po Marcelku,łóżeczko rownież
na wózek już tez się zdecydowaliśmy
tak mi się spodobał że już inny w grę nie wchodzi :)
a ponieważ mężowi również się spodobał -zakupimy we wrześniu;-)
Maxi Cosi Mura4 FAST FORWARD +Gondola +CabrioFix (1036062825) - Aukcje internetowe Allegro
JESTEM zdecydowana na na taki sam oghlądam się za nimi na ulicy do tego stopnia,że mąż mówi na mnie Mura 4, nie wiem tylko jaki kolor wybrać bo już większość widziałam na żywo i różnią się od tych zdjęć z netu, na niekorzyść niestety, nie spotkałam się ze złą opinią na ich temat, a cena cóż (będziemy jedli zupki chińskie przez miesiąc:-D)a ty już wiesz jaki kolor?

Do góry