reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Onionek super tan bujaczek, powiedz mi gdzie go kupilaś? na allegro? bo ja dziś przegladałam, i skłaniam się ku niemu, mam jeszcze jeden upatrzony ale droższy, a ma takie same funkcje, tak więc chyba wezmę ten.
muszę jakis kupic bo mój mały marudek strasznie lubi się bujac i muszę go wsadzac w fotelik samochodowy;/

Onionek super tan bujaczek, powiedz mi gdzie go kupilaś? na allegro? bo ja dziś przegladałam, i skłaniam się ku niemu, mam jeszcze jeden upatrzony ale droższy, a ma takie same funkcje, tak więc chyba wezmę ten.
muszę jakis kupic bo mój mały marudek strasznie lubi się bujac i muszę go wsadzac w fotelik samochodowy;/

Tak, na allegro. Ponizej daje Ci link do aukcji. Kupilismy taki, ktory na dluzej starczy - dla dziecka do 18 kg. Poza tym jest stabilny, a to dosc wazne :-) Przysylaja blyskawicznie, my wzielismy opcje "za pobraniem", zeby nie ryzykowac z przelewem. Maly dzis zasypial w nim pod wplywem wibracji hehe..

FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG M7930 (1230543314) - Aukcje internetowe Allegro

Z tym, ze chyba ta aukcja dobiegla konca :-( Poszukaj w tym samym wariancie innej.. Chyba, ze wystawia to jeszcze..

Ostatnia edycja:
Onionek lezaczek fajowy. Na pewno sie przyda. Ja tez musze zamowic, juz nawet ogladałam, troszke inny, ale tez tez z Fishera.

Gaja chusta sliczna, tylko ja nie wiem czy bym umiała w tym dzidzie nosic. Ale pewnie kwestia wprawy. Napisz jak to wyglada w praktyce

Onionek dzięki za info, ten drugi co sobie wypatrzyłam też z fishera, ale jednak wezmę ten, i tez za pobraniam bo szybciej :) zaraz sprawdze czy jeszcze ten sprzedawca wystawia je, bo nie ma to jak ktos sprawdzony :)

A ja kupilam uzywane nosidelko na Ebay za 1 euro . Tylko musze poczekac az maly bedzie wazyl ok 5kg. 1491848-b[1].jpg

reklama
Do góry