sylwia781122
Fanka BB :)
dziewczyny nie wiem czy wiecie ,ze w poniedzialek beda spiworki dla dzieci do wozka badz fotelika (z otworem na pasy) cena 29,99, rozmiarowka chyba od 68 do 92(o ile dobrze pamietam)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Onionek - my daliśmy identyczny leżaczek mojemu bratankowi i kocha go do tej pory (teraz ma 8 miesięcy). I moja bratowa też - dzięki niemu była w stanie zrobić cokolwiek w domu. Myślę, że będziesz zadowolona!
Onionek ja tez mam bardzo podobny lezaczek. Ostatnio pytalam pediatry jak dlugo moze dzieciatko siedziec w takim. Wiec do 3 m-cy jednorazowo w ciagu dnia najdluzej 20 min. Po 3 m-u juz moze dluzej. Ja mam tez takie nosidelko na brzuch , ale moj maly musi osiagnac wage ok 5 kg zebym mogla go nosic ok 1 godz dziennie.