reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
A Antos dostał dzisiaj w prezencie te rajtuzki z Biedronki, w brazowym kolorze. Ale jeszcze mu nie zakładałam zadnych rajstop, bo wydaje mi sie ze nie bede umiała. I trzeba zdejmowac do przewijania, wiec na razie spiochy albo pajacyki lepsze.

A ja kupiłam na sprawdzenie pieluszki baby dream i dla mnie jakosciowo podobne do pampers.

Z tymi rajtuzkami to tez sie obawiam ich zakładania na tym etapie...jeszcze nózki połamie oj..a mój mały jeszcze strasznie ruchliwy.

jak Wy to robicie, ze zakupy robicie? bo ja jestem uwiązana w domu i aż drżę jak ja pojadę w piątek na wizyte do ginki....

jak Wy to robicie, ze zakupy robicie? bo ja jestem uwiązana w domu i aż drżę jak ja pojadę w piątek na wizyte do ginki....

jak mój mały miał tydzień to musiałam zostawić go z moją mamą na 3 h bo miałam wyjazd 80 km w jedną stronę do lekarza, przez całą drogę płakałam ale powiem Ci że najtrudniejszy jest pierwszy raz ;-) dasz radę 3mam kciuki

Tosia - pewnie,ze dasz rade, nie daj sie zwariowac!a poza tym moj szkrabek, dopiero jutro konczy 2 tygodnie, a my go wszedzie zabieramy ze soba...tylko staramy sie ,zeby w ciagu 2 h wrocic do domu, ale w razie czego, w torbie wszystko co niezbedne, no i cyc z Mama:)od razu lepsze samopoczucie, jak czlowiek " wyjdzie do ludzi"

Co do pieluszek DADY to tak jak pisalam wcześniej, tylko ten mały rozmiar jest taki sztywny - te większe są dużo miększe, także nie zrażajcie się tylko sięgnijcie po nie jak będziecie potrzebowały już większych np. 3 - Dla mnie rewelacja!!!

reklama
a ja dziewczyny znalazlam dla mnie ratunek moja mala zeby sie uspokoila musiala byc ciagle bujana na rekach ale skad wziasc tyle sily i czasu??? stweirdzilam ze potrzebne mi jakies wybawienie pomyslalam od razu o tych elektrycznych bujakach ale jak przeszlam sie po sklepach to stwierdzilam ze moge zapomniec o takim wynalazku patrzac na te ceny mieszczace sie w granicach 600zl do nawet 1000zl;/ no ale mamy XXI wiek i na szczescie istnieje cos takiego jak allegro i udalo mi sie zakupic taki bujak za o wiele nizsza cene:D akurat trafilam na mega promocje i z przesylka zmiescilam sie w cenie 215 zl:) mala uwielbia w nim lezec ma regulowane oparcie co jest wazne bo mala jeszcze nie moze siedziec:) dlatego bardzo polecam takie bujaki dzieki niemu mozna troche odetchnac a spokojne melodyjki uspokajaja nasza pocieche jestem bardzo zadowolona z tego zakupu wklejam zdjecie:)

Załączniki

• DSC06451.JPG
    DSC06451.JPG
    61,8 KB · Wyświetleń: 97
Do góry