reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
A to skromny kącik mojego synka, własnie ubrałam i mam nadzieje ze go skusze do wyjscia..hiii
Oczywiscie dojdzie jeszcze baldachim i inne drobiazgi... P1070641.jpg

A to skromny kącik mojego synka, własnie ubrałam i mam nadzieje ze go skusze do wyjscia..hiii
Oczywiscie dojdzie jeszcze baldachim i inne drobiazgi...Zobacz załącznik 284667

Magi super i wodze że mamy te same koszyczki z ikei , ja je zagospodarowałam na komodzie z przewijakiem i trzymam tam kosmetyki, waciki itp. żeby mi sie nie walały .
Tylko ja baldachimu mieć raczej nie będę mieć bo mojemu B. sie nie podobają.

Kochane mamusie mam pytanie do tych ktore mają te lezaczki-bujaczki, czy sadzacie juz w nich swoje maleństwa? czy to nie za wcześnie i czy maluch się w czyms takim uspokaja? bo chciałam kupic, ale nie wiem czy już pora,pomyślałam ze może wtedy bedzie spokojniejszy jak go się pobuja, ale jak wkładam go w fotelik samochodowy i bujam to go to nie rusza więc nie wiem jak bedzie z tym bujaczkiem. Doradźcie cosik???

reklama
witam was
mam na sprzedaż trochę ubranek dla dzieciaczków.
są używane ale w bdb stanie. Sprzedam za przystępną cene na pewno jak by co:)
Pozdrawiam i prosze o kontakt pw w razie zainteresowania.
Przepraszam za szaszor.
Pozdrawiam

Do góry