lilu02
Fanka BB :)
Tosi suuuper to wszystko wyglada i zielona posciel rewelacja ja tez kupiłam wózek używany o połowe taniej niż w sklepie ) i tez jestem zadowolona )
ja też mam używany wózek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tosi suuuper to wszystko wyglada i zielona posciel rewelacja ja tez kupiłam wózek używany o połowe taniej niż w sklepie ) i tez jestem zadowolona )
a to kącik mojego maluszka , który sie nie spieszy na wyjście
Zobacz załącznik 282085Zobacz załącznik 282086Zobacz załącznik 282087Zobacz załącznik 282088Zobacz załącznik 282089
O super poproszę męża to się dzisiaj przejedziemy, mam nadzieję ,że jeszcze będą , bo cena faktycznie atrakcyjna.Kochane, wczoraj byłam w Kauflandzie i są poduchy-rogale do karmienia, spania, odpoczynku za 25 zł. z 52 zł. - a cena faktycznie taka była wcześniej bo się zastanawiałam czy nie wziąć...
Cudny.a to kącik mojego maluszka , który sie nie spieszy na wyjście
Zobacz załącznik 282085Zobacz załącznik 282086Zobacz załącznik 282087Zobacz załącznik 282088Zobacz załącznik 282089