reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ja karuzeli nie kupuje tym razem, pomimio,ze chwalilam przy nadusi, dziecko bylo zachwycone:tak:
kupilam dosc droga w smyku, ktoregos dnia pekla po 3msc i spadla na lozeczko,:angry:
dobrze,ze dziecko cudem spalo u mnie na lozku.:szok:

nie zareklmowali nam,bo nie mielismy paragonu, a moglo g... skaleczyc dziecko,nie mowiac o przestraszzeniu.:-:)-:)-(
zrobilam mega awanrute w smyku ale najwaniejszy byl przeciez piepsz...paragon:crazy:,nie wiem co bym zrobila gdyby mala wtedy spala w lozeczku...:no:

mam wiec teraz uraz do karuzel:baffled:

monia o tym misiu to wyczytałam na sierpniówkach albo lipcówkach i dziewczyny chwaliły wiec tez nad nim się zastanawiam, tymbardziej że na allegro sporo osób kupuje wiec pewnie jakoś maluszki uspokaja i się sprawdza
STERNTALER owieczka STELLA Z BIJĄCYM SERCEM -KUR (1174970016) - Aukcje internetowe Allegro

a tu link do tego sklepu TEXTILMARKET - UBIERAMY CAŁĄ RODZINĘ - Strona Główna nie wiem czy u ciebie akurat jest, ale dla dzieci jest duzo fajnych i niedrogich rzeczy, o ile się nie myle to kiedyś Pysia tez wspominała ze tam pare ciuszków kupiła

Owieczkę sterntaler mam w domku. Kupiłam na allegro używaną w idealnym stanie za 46zł, to połowa ceny nowej , a wygląda tak samo i działa bez zarzutu. Czy się sprawdzi przy dzidziusiu??? Pożyjemy-zobaczymy. W każdym bądź razie tak, jak piszą reaguje na dźwięk głosu i ma regulację głośności. Dźwięk mnie trochę zaskoczył w pierwszej chwili, bo brzmi jak takie dudnienie z szumem, ale to przecież serce tak, jak słyszy je dziecko od wewnątrz, a dzieciątko słyszy je jeszcze będąc w balonie z wodą :)

Mycha1, śliczne!!!

Fajniutka ta owieczka, tez o niej gdzieś czytałam, i chyba też się skusze, ale to zobaczymy.

Dziewczyny a wy juz kupujecie jakieś zabawki, gryzaki czy cos podobnego dla waszych dzidzi? bo ja nic takiego nie mam, wogóle wszystko nakupywałam w stonowanych kolorach bo takie lubie i myślę ze małemu bedzie smutno.muszę jakies kolorowe detale jeszcze dołożyc.

ja mam od groma grzechotek, interaktywnych zabawek, szeleszcząco-piszczących maskotek itp duzo dostałam od rodzinki no i zostało mi po Julci ale puki co wszystko jest pochowane w kartonach... mam tylko przygotowaną taką maskotke Przytulanka Królik Tino kupiłam w rossmanie za 11zl przy Julci świetnie sie sprawdzała - przykładałam do policzka i młoda od razu zasypiała...

No właśnie ja tez nie chce szalec z zabawkami jeszcze, tylko tak myślałam czy coś kupowac czy nie, nie chce zeby później jakieś niepotrzebne zabawki walały mi się po pokoju.

asiek fajna ta przytulanka, a kiedy go kupywałaś? może sa jeszcze w rossmanie?

sa napewno jeszcze w rossmanie :)
wiesz Gusia jak kupisz jakąś grzechotkę czy gryzaczek to napewno później sie przyda, juz od 2 miesiaca dzieci zaczynaja sie interesowac odgłosami, kolorami itp.... ja np szybciej kupiłam karuzele i leżaczko- hustawkę bo później będe miała inne wydatki (pieluchy, kosmetyki, szczepionki itp) i nie wiem czy by kasy starczyło .... jakies 3m temu w biedronce były grzechotki, gryzaki, butelki z serii kubuś puchatek i ja kupiłam jedną grzechotke a co później mam z głowy :)

reklama
Do góry