reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mi ten z misiem kolorystycznie bardziej pasował choć żyrafka bardziej mi się podobała ale była tylko na białym tle a ja chciałam ecru.

reklama
Ja kupiłam pościel 120x90 ale już widze , że na początek będzie używany rożek bo kołderka duża o poduszce nie wspomnę ale przyda sie pozniej

Dziewuszki piekne te Wasze lozeczka i posciel tez superowa.
Tak , ten spiworek tez mi kolezaki polecaja i tez go chce kupic . A z ta posciela wlasnie mysle, bo w sumie 100 x 70 to tez jest duza posciel i kruszynka w niej sie schowa cala .
Ja tez mam na poczatek spiworek , a co do poscieli to nie radze ci kupywac tej najmniejszej 100x70 ,bo po roczku bedzie juz bezuzyteczna, lepiej kup te wieksza i rozek lub spiworek.

Dziewczyny, pościele, łóżeczka, pokoiki śliczniusie!
A ja muszę się pochwalić,że już wszystko wyprałam i wyprasowałam i leży poukładane w niedokończonej szafie(brakuje dwóch półek, bo nie było płyty w Obi)hahaha!!!
IMG_1929.jpgIMG_1928.jpg
Za to nadal nie mam łóżeczka ani wózka!!!!

ale mnie dawno nie było na tym wątku a tu takie piękne łóżeczka i szafki zapełnione ubrankami....słodko...mam pytanie bo tylko onionek napisała ze łóżeczko z pościelą ma tylko do foto a u was to już tak stoją i czekają, ubrane w pościel??????
aj mam umyte łóżeczko, ale nadal w częściach i jak urodzę to małż z synkiem złożą jak będę w szpitalu...to samo z wózkiem myślałam, że kupię po porodzie ale jednak chyba wcześniej....i kiedyś pisałąm, ze kupię tą klasyczną Inglesinę a teraz się zastanawiam chociaż małż mówi żeby kupić bo chyba wolę bardziej nowoczesny.. w tej kwestii nadal sie zastanawiam:eek:

Kurcze ale macie śliczne łóżeczka i pościele aż kopara mi opada.
Tosiu- twoje najbardziej mi przypadło do gustu bo też mam zieloną pościel i gdybym miała wymienić to jak najbardziej na twoją...
Normalnie przygotowania pełną parą pokoiki kąciki dla maluszków gotowe szafy pękają w szwach od ciuszków kosmetyków i innych gażetów.
No no widać,że to nasz finish i syndrom wicia gniazda większość z nas dopadł...

reklama
Do góry