reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mi ten z misiem kolorystycznie bardziej pasował choć żyrafka bardziej mi się podobała ale była tylko na białym tle a ja chciałam ecru.

reklama
Ja kupiłam pościel 120x90 ale już widze , że na początek będzie używany rożek bo kołderka duża o poduszce nie wspomnę ale przyda sie pozniej

Dziewuszki piekne te Wasze lozeczka i posciel tez superowa.
Tak , ten spiworek tez mi kolezaki polecaja i tez go chce kupic . A z ta posciela wlasnie mysle, bo w sumie 100 x 70 to tez jest duza posciel i kruszynka w niej sie schowa cala .
Ja tez mam na poczatek spiworek , a co do poscieli to nie radze ci kupywac tej najmniejszej 100x70 ,bo po roczku bedzie juz bezuzyteczna, lepiej kup te wieksza i rozek lub spiworek.

Dziewczyny, pościele, łóżeczka, pokoiki śliczniusie!
A ja muszę się pochwalić,że już wszystko wyprałam i wyprasowałam i leży poukładane w niedokończonej szafie(brakuje dwóch półek, bo nie było płyty w Obi)hahaha!!!
IMG_1929.jpgIMG_1928.jpg
Za to nadal nie mam łóżeczka ani wózka!!!!

ale mnie dawno nie było na tym wątku a tu takie piękne łóżeczka i szafki zapełnione ubrankami....słodko...mam pytanie bo tylko onionek napisała ze łóżeczko z pościelą ma tylko do foto a u was to już tak stoją i czekają, ubrane w pościel??????
aj mam umyte łóżeczko, ale nadal w częściach i jak urodzę to małż z synkiem złożą jak będę w szpitalu...to samo z wózkiem myślałam, że kupię po porodzie ale jednak chyba wcześniej....i kiedyś pisałąm, ze kupię tą klasyczną Inglesinę a teraz się zastanawiam chociaż małż mówi żeby kupić bo chyba wolę bardziej nowoczesny.. w tej kwestii nadal sie zastanawiam:eek:

Kurcze ale macie śliczne łóżeczka i pościele aż kopara mi opada.
Tosiu- twoje najbardziej mi przypadło do gustu bo też mam zieloną pościel i gdybym miała wymienić to jak najbardziej na twoją...
Normalnie przygotowania pełną parą pokoiki kąciki dla maluszków gotowe szafy pękają w szwach od ciuszków kosmetyków i innych gażetów.
No no widać,że to nasz finish i syndrom wicia gniazda większość z nas dopadł...

reklama
Do góry