reklama
calineczka27
Fanka BB :)
Ja kupiłam pościel 120x90 ale już widze , że na początek będzie używany rożek bo kołderka duża o poduszce nie wspomnę ale przyda sie pozniej
Saraa
Dziewuszki piekne te Wasze lozeczka i posciel tez superowa.
Ja tez mam na poczatek spiworek , a co do poscieli to nie radze ci kupywac tej najmniejszej 100x70 ,bo po roczku bedzie juz bezuzyteczna, lepiej kup te wieksza i rozek lub spiworek.Tak , ten spiworek tez mi kolezaki polecaja i tez go chce kupic . A z ta posciela wlasnie mysle, bo w sumie 100 x 70 to tez jest duza posciel i kruszynka w niej sie schowa cala .
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
wstretnamałpoko mam dla Ciebie bidonik napisz mi na jaki adres mam go wysłac
jejuuuuuu kochana jesteś!!!!!!!!!!! zaraz ci napisze na priva:-):-):-):-):-)
Tosia ja też z początku miałam kupić tę pościeljest sliczna!!!
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
aaaaaaaa ja ciuszki też wyprasowałam:-) tylko pościel mi została i pieluchy
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja wczoraj załatwiłam pościel i pieluchy właśnie!!!!
lilu02
ale mnie dawno nie było na tym wątku a tu takie piękne łóżeczka i szafki zapełnione ubrankami....słodko...mam pytanie bo tylko onionek napisała ze łóżeczko z pościelą ma tylko do foto a u was to już tak stoją i czekają, ubrane w pościel??????
aj mam umyte łóżeczko, ale nadal w częściach i jak urodzę to małż z synkiem złożą jak będę w szpitalu...to samo z wózkiem myślałam, że kupię po porodzie ale jednak chyba wcześniej....i kiedyś pisałąm, ze kupię tą klasyczną Inglesinę a teraz się zastanawiam chociaż małż mówi żeby kupić bo chyba wolę bardziej nowoczesny.. w tej kwestii nadal sie zastanawiam
aj mam umyte łóżeczko, ale nadal w częściach i jak urodzę to małż z synkiem złożą jak będę w szpitalu...to samo z wózkiem myślałam, że kupię po porodzie ale jednak chyba wcześniej....i kiedyś pisałąm, ze kupię tą klasyczną Inglesinę a teraz się zastanawiam chociaż małż mówi żeby kupić bo chyba wolę bardziej nowoczesny.. w tej kwestii nadal sie zastanawiam
P
pysia_23
Gość
Kurcze ale macie śliczne łóżeczka i pościele aż kopara mi opada.
Tosiu- twoje najbardziej mi przypadło do gustu bo też mam zieloną pościel i gdybym miała wymienić to jak najbardziej na twoją...
Normalnie przygotowania pełną parą pokoiki kąciki dla maluszków gotowe szafy pękają w szwach od ciuszków kosmetyków i innych gażetów.
No no widać,że to nasz finish i syndrom wicia gniazda większość z nas dopadł...
Tosiu- twoje najbardziej mi przypadło do gustu bo też mam zieloną pościel i gdybym miała wymienić to jak najbardziej na twoją...
Normalnie przygotowania pełną parą pokoiki kąciki dla maluszków gotowe szafy pękają w szwach od ciuszków kosmetyków i innych gażetów.
No no widać,że to nasz finish i syndrom wicia gniazda większość z nas dopadł...
reklama
....i kiedyś pisałąm, ze kupię tą klasyczną Inglesinę a teraz się zastanawiam chociaż małż mówi żeby kupić bo chyba wolę bardziej nowoczesny.. w tej kwestii nadal sie zastanawiam
Nie ma to jak zdecydowanie kobiety :-) Hihihihi :-)