reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Tosia, łóżeczko śliczne i pościel też mi się podoba! Kiedy mała się urodzi, to i tak nie będzie umiała czytać, a co dopiero po angielsku, więc napis na pościeli jej nie zaszkodzi :-)

Pochwalę się i ja, oto pokoik dla naszej malutkiej (zdjęcie zrobione w progu, pokoik ma wymiary 2 na 4 m, pościel nie jest ubrana, bo na razie szkoda mi ją rozkładać, więc leży poskładana):
Zobacz załącznik 272844 Zobacz załącznik 272845

reklama
Dziewczyny sliczne macie i lozeczka i posciele . Mam do Was pytanie , moze glupiutkie ale nie znam na nie odpowiedzi:-) .Tez zarazilam sie od Was zakupem pieknej poscieli . Lozeczko chyba bedzie 120x60 wiec jaka posciel musze kupic najlepiej do takiego lozeczka ? 120 x 70? czy 120x90? poradzcie mnie glupiutkiej w tym temacie:-)

Ja mam pościel 120x90 z tego co wiem to chyba takiej 120x70 nie ma.

Wszystkie macie śliczne rzeczy :) ja już chyba też wszystko mam kupione ale tak jeszcze czytam wasze posty bo może coś mi się jeszcze przypomni.

A to łóżeczko dla mojego maleństwa
ł

ehh..dziewczyny wszystkie lozeczka sa takie slodkie i sliczne:) posciele cudowne:)

ja w sobote jade po lozeczko ale moj nie chce jeszcze skrecac wiec nie wiem kiedy sie pochwale.

No wlasnie teraz sprawdzalam i ta mneijsza posciel od 120x90 to jest 100x70 to chyba za mala do lozeczka 120x60? chociaz z drugiej strony dzieciatko tez malutkie :-) . A podoba mi sie ta co tez kupowala czesc z Was Mamo-Tato .

Ja kupiłam cały komplet (jak na zdjęciu) właśnie w rozmiarze 120x90 ale później dopiero gdzieś doczytałam że tak naprawdę noworodek powinien spać bez poduszki a kołderką lepiej przykrywać go tylko w ciągu dnia kiedy jest chłodniej i kiedy ma się go na oku. Na noc polecali kupić taki śpiworek do spania więc idąc tym tokiem szepnęłam słówko babci która akurat chciała kupić coś co się przyda dzieciaczkowi po urodzeniu :)

kochane, śliczne te wasze/nasze łóżeczka!!! Marbus, wielkie dzięki, to będzie argument jak ktoś zwróci mi uwagę :-D

Tak , ten spiworek tez mi kolezaki polecaja i tez go chce kupic . A z ta posciela wlasnie mysle, bo w sumie 100 x 70 to tez jest duza posciel i kruszynka w niej sie schowa cala .

reklama
Do góry