reklama
paulka24
Fanka BB :)
moja koleżanka tez ma pościel z tej firmy i też bardzo chwaliłaKtóraś z dziewczyn pytała o pościel- pranie i prasowanie. Ja mam taką:AMY POŚCIEL SWEET BABY PLUS GIRAFFE ŻYRAFKA 2 cz (1182129014) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj ją wyprałam i wyprasowałam, łącznie z ochraniaczem i rożkiem i muszę powiedzieć,że rewelacja- nic się nie zniekształciło i wyprasowało się świetnie, bez żadnych problemów. Tak, że polecam.
Hausfrau
Ale Wy słodkie rzeczy kupujecie! Gdybym nie miała już wszystkiego też bym się skusiła na te cudeńka!
monia.gryc
może coś podpatrzycie dla waszych bejbiaków....
Jakimi wzkami jed dzieci gwiazd? w Babiniec Cafe - Forum Kobiet
Jakimi wzkami jed dzieci gwiazd? w Babiniec Cafe - Forum Kobiet
calineczka27
Oto królestwo Michałka
Zobacz załącznik 272788
Ale Ci fajnie Ja siedzę jak na szpilkach i czekam na kuriera. Może już dziś też będę się cieszyć łóżeczkiem, a jak nie dziś to w piątek
Ale Ci fajnie Ja siedzę jak na szpilkach i czekam na kuriera. Może już dziś też będę się cieszyć łóżeczkiem, a jak nie dziś to w piątek
Wykrakałam. Kurier był, ale tylko z leżaczkiem Fishera No cóż - przyjemności trzeba dawkować umiarkowanie bo ze szczęścia bym oszalała
reklama
tosia1
zakochana mama
no to ja się pochwalę łóżeczkiem mojej Malutkiej.. ubrałam go specjalnie żeby Wam sie pochwalić, zaraz go rozbieram i biorę się za pranie i prasowanie, bo teraz to krówce z buzi tą pościel wyjęłam tzn z opakowania wzięłam... no i jeszcze nie znalazło sie w miejscu swojego przeznaczenia. A więc spanko Malutkiej: