reklama
dagna
Fanka BB :)
Onionek - fajna bryka i fajne kolory! Moja gondola też czerwona, czeka u mamy na zakończenie mojego remontu (coś czuję, że dłuuugo poczeka).
Tosia - super ta koszulka! Taka kobieca, a nie workowata jak większość pozostałych (moje też).
Tosia - super ta koszulka! Taka kobieca, a nie workowata jak większość pozostałych (moje też).
ja ja kupiłam u nas w sklepie, ale znalazłam też na necie Muzzy koszula do karmienia Dyskretna proszę bardzo, gatunkowo naprawdę wydaje sie super a jak będzie wyjdzie w praniu i dosłownie i w przenośni :-)
Bardzo fajna koszula, miałam taką ustawioną na Allegro. Ostatecznie mój mąż kupił mi w podobnym stylu Italian Fashion Koszula Sympatia krótki rękaw - Koszule / Piżamy do karmienia - Odzież ciążowa - Dla mam - Akcesoria niemowlęce artykuły dla dzieci – Bebesklep.pl - sklep internetowy dla niemowląt
Jestesmy juz zdecydowani na wozek. Wybralismy x-lander xa.. gondole czerwona: taka dostaniemy w prezencie:
Gondola X-lander X- pram.-czerwona 2009 w Wzki i foteliki Wzki Gondole - Odzie ciowa, ubrania ciowe, cia, moda ciowa – mamadama.pl
a spacerowke w kolorze jungle:
XA 2010 Jungle
Super wózek:-)
Tosia fajna ta koszulka. Szkoda, ze nie bylo takiej w sklepie, jak kupowalam swoje:-(
Ostatecznie kupilam cos w tym stylu (tez z muzzy)
Muzzy Koszula nocna rozpinana do karmienia Bulbs
Ale i tak wiem, ze bede miala ja tylko do szpitala i ewentualnie pierwszy tydzien w domu. Nienawidze spac w takich koszulach nocnych, czy pizamach
Ostatecznie kupilam cos w tym stylu (tez z muzzy)
Muzzy Koszula nocna rozpinana do karmienia Bulbs
Ale i tak wiem, ze bede miala ja tylko do szpitala i ewentualnie pierwszy tydzien w domu. Nienawidze spac w takich koszulach nocnych, czy pizamach
to ja sie pochwale posciela, która kupiłam w piatek. Problem był wielki, bo mi sie podobało co innego, i mezowi tez. Wreszcie mezus zadecydował ( niech mu bedzie), bo ja bym jeszcze z godzine wybierała.
Feretti Quintetto 5cz NOWOŚĆ 2010 bac. + gratis
w kolorze bee honey.
Chciałąm wziasc bee ecru, ale na zywo to takie smutne kolorki mi sie wydawały.
Feretti Quintetto 5cz NOWOŚĆ 2010 bac. + gratis
w kolorze bee honey.
Chciałąm wziasc bee ecru, ale na zywo to takie smutne kolorki mi sie wydawały.
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Kasik, śliczna!
reklama
dagna
Fanka BB :)
Kasik - super pościel! I w dodatku to mąż zdecydował? Jestem pod wrażeniem