reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Tosiu, bardzo ładna ta koszulka... Guusia ma rację, ładniejsza niż te ze zwierzątkami, chociaż ja ze zwierzątkami lubię, do szpitala nawet mam ze słoniami i misiami :D

reklama
Onionek - fajna bryka i fajne kolory! Moja gondola też czerwona, czeka u mamy na zakończenie mojego remontu (coś czuję, że dłuuugo poczeka).

Tosia - super ta koszulka! Taka kobieca, a nie workowata jak większość pozostałych (moje też).

Dziewczyny ja właśnie taż mam z misiem żyrafką i czyms tam jeszcze takie workowate :D a chciałabym cosik ładnego jednego żeby w domku miec, albo jak pojade do rodziców itp.

ja ja kupiłam u nas w sklepie, ale znalazłam też na necie Muzzy koszula do karmienia Dyskretna proszę bardzo, gatunkowo naprawdę wydaje sie super a jak będzie wyjdzie w praniu i dosłownie i w przenośni :-)

Bardzo fajna koszula, miałam taką ustawioną na Allegro. Ostatecznie mój mąż kupił mi w podobnym stylu Italian Fashion Koszula Sympatia krótki rękaw - Koszule / Piżamy do karmienia - Odzież ciążowa - Dla mam - Akcesoria niemowlęce artykuły dla dzieci – Bebesklep.pl - sklep internetowy dla niemowląt

Jestesmy juz zdecydowani na wozek. Wybralismy x-lander xa.. gondole czerwona: taka dostaniemy w prezencie:

Gondola X-lander X- pram.-czerwona 2009 w Wzki i foteliki Wzki Gondole - Odzie ciowa, ubrania ciowe, cia, moda ciowa – mamadama.pl

a spacerowke w kolorze jungle:

XA 2010 Jungle

Super wózek:-)

reklama
Do góry