reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Tosiu, bardzo ładna ta koszulka... Guusia ma rację, ładniejsza niż te ze zwierzątkami, chociaż ja ze zwierzątkami lubię, do szpitala nawet mam ze słoniami i misiami :D

reklama
Onionek - fajna bryka i fajne kolory! Moja gondola też czerwona, czeka u mamy na zakończenie mojego remontu (coś czuję, że dłuuugo poczeka).

Tosia - super ta koszulka! Taka kobieca, a nie workowata jak większość pozostałych (moje też).

Dziewczyny ja właśnie taż mam z misiem żyrafką i czyms tam jeszcze takie workowate :D a chciałabym cosik ładnego jednego żeby w domku miec, albo jak pojade do rodziców itp.

ja ja kupiłam u nas w sklepie, ale znalazłam też na necie Muzzy koszula do karmienia Dyskretna proszę bardzo, gatunkowo naprawdę wydaje sie super a jak będzie wyjdzie w praniu i dosłownie i w przenośni :-)

Bardzo fajna koszula, miałam taką ustawioną na Allegro. Ostatecznie mój mąż kupił mi w podobnym stylu Italian Fashion Koszula Sympatia krótki rękaw - Koszule / Piżamy do karmienia - Odzież ciążowa - Dla mam - Akcesoria niemowlęce artykuły dla dzieci – Bebesklep.pl - sklep internetowy dla niemowląt

Jestesmy juz zdecydowani na wozek. Wybralismy x-lander xa.. gondole czerwona: taka dostaniemy w prezencie:

Gondola X-lander X- pram.-czerwona 2009 w Wzki i foteliki Wzki Gondole - Odzie ciowa, ubrania ciowe, cia, moda ciowa – mamadama.pl

a spacerowke w kolorze jungle:

XA 2010 Jungle

Super wózek:-)

reklama
Do góry