reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
piszecie o szufladach, wiec ja tez kupilam bez...ale za przykladem Pysi, szukam teraz jakis fajnych pudelek pod lozeczko, plastikowych badz z kartonu - pomyslalam, ze bedzie to dobry schowek na zapasy pieluch, "wyrosniete ubranka" itp. no i mozna sobie rozmiar dopasowac, zeby nie przeszkadzaly..tylko teraz trzeba sie zmobilizowac i je znalezc:)chyba najszybciej w Ikei?
Ja też nakupowałam kilka pudeł kartonowych, na pieluchy, w jednym mam chwilowo butelki smoczki i inne takie rzeczy. Ja kupowałam w BRW, w Zabrzu był duży wybór pudeł, ale po tym jak wcześniej była na nie promocja, to wczoraj byłam w szoku, że mały wybór była, a chciałam dokupić kilka.

A my dzis skręciliśmy łóżeczko.. zalączam wiec fotke, z prowizorycznym narazie uzupełnieniem - materacyk w folii i częściową pościelą :-)
Bardzo ładne łóżeczko:-)
Ja spędziłam wczorajszy dzień na zakupach. W 5 10 15 była wyprzedaż i dokupiłam kilka rzeczy dla Ani i małuszka, a dziś byłam w Smyku bo w czwartek wyłożyli kombinezony, chyba z zeszłego roku-ale była na nie duża obniżka-niestety wisiało ich chyba z 50 sztuk -wszystkie różowe!, żadnego dla chłopca. Wczoraj w Zabrzu w Smyku w ogóle nie było nic, a dziś jeszcze raz pojechalismy do Katowic, wchodzę i widzę jeden niebieski rzuca się w oczy a reszta nadal różowe. Kupiłam i cieszę się, że poczekał sobie na Mnie:-).

Ja teraz zaluje Kasik, ze wzielam to nasze z szuflada - bo za cholere nam nie pasuje. Musimy chyba zdjac jedna listwe z podlogi, zeby lozeczko przesunac - to wtedy szuflada sie zmiesci - w sensie wysunie :-)

Jestesmy juz zdecydowani na wozek. Wybralismy x-lander xa.. gondole czerwona: taka dostaniemy w prezencie:

Gondola X-lander X- pram.-czerwona 2009 w Wzki i foteliki Wzki Gondole - Odzie ciowa, ubrania ciowe, cia, moda ciowa – mamadama.pl

a spacerowke w kolorze jungle:

ogólnie to łózeczka podobaja mi sie bez szuflady, ale po prostu przyda sie na pierdoły jakies, i dlatego myslałam zeby z szuflada kupic. U mnie łózeczko na panelach bedzie stało, to chyba nie bedzie problemu. Chyba ze beda sie rysowac.

A wózeczek fajny. My musimy kupic niestety całosc. Ale ostatnio na sklepie były wszystkie kolory z xl xa i wszystkie ładne, a kto jaki kolor wybierze to juz kwestia gustu

piszecie o szufladach, wiec ja tez kupilam bez...ale za przykladem Pysi, szukam teraz jakis fajnych pudelek pod lozeczko, plastikowych badz z kartonu - pomyslalam, ze bedzie to dobry schowek na zapasy pieluch, "wyrosniete ubranka" itp. no i mozna sobie rozmiar dopasowac, zeby nie przeszkadzaly..tylko teraz trzeba sie zmobilizowac i je znalezc:)chyba najszybciej w Ikei?

fajny pomysł z tymi pudełkami. Ja mam własnie z Ikei kartonowe, róznej wielkosci. Przydaja sie niesamowicie. Ale sa tez w marketach róznych sieci.

a ja dziś się nie mogłam powstrzymać i założyłam baldachim na łóżeczko (początkowo w ogóle go nie chciałam zakładać, ale wygląda cudnie) jest cały zmięty, bo poscieli jeszcze nie prałam (szkoda żeby se zakurzyła) a co za tym idzie nie prasowałam.. jutro może znajde aparat to wstawię zdjęcia..
a wczoraj kupiłam sobie koszulę do karmienia, szlafroczek cienki, biustonosz do karmienia. Moja koszula:
374-614-thickbox.jpg
wydaje się super

reklama
Fajniutka, poszukam u nas w sklepach ale pewnie nie znajde, niby mam juz do szpitala i koszule i pidźamę ale chciałabym coś do domku też a ta taka ładniejsza od tych ze śmiesznymi nadrukami:)

Do góry