reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

no wlasnie ja tez mam problem z tymi rozmiarami, bo powiem Wam zaufałam Pani w sklepie i kupiłam tą większą, ale jak ubrałam i włożyłam do łóżeczka to się przestraszyłam, że mi się Malutka w tym udusi :-(

reklama
a nie wydaje Wam sie , ze to zalezy od rozmairow lozeczka?ja mam mniejsze, bo nie sadze, ze bede go bardzo dlugo uzywac, wiec i posciel kupilam mniejsza, zeby mi te wszystkie falbanki i przescieradelka pasowaly

Dziewczynki prosze o pomoc:) chcę kupić laktator ręczny ale nie wiem jakiej firmy i czy to dobry wybór:/ Może lepszy jest ten elektryczny. Doświadczone mamusie doradźcie świeżaczkowi:)
Ja kupiłam Avent isis na allegro praktycznie nowy za połowę sklepowej ceny. Kupiłam już, bo najgorzej wspominam nawał pokarmu w szpitalu i to jak nie mogłam sobie z nim poradzić. A ten ma bardzo dobre opinie. Poza tym muszę wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim i nie zamierzam rezygnować z karmienia o ile będzie to możliwe- chłopaków moich karmiłam 18 mies i 16 mies.

Mamusie utwierdźcie mnie w przekonaniu, że słusznie robię:

http://allegro.pl/item1162350618_fisher_price_3w1_lezaczek_fotelik_bujaczek_do_18kg.html
- chce zakupić ten fotelik.

Jednak w dobrej cenie - mogę mieć też ten: ToysrUSA GRACO leżaczek TRAVEL + torba -33% (1138599122) - Aukcje internetowe Allegro- 90 zl. nowy.

Też jesteście za Fisher Pricem? Może i droższy, ale inwestycja na dłuższy czas! :)
Dla mnie też fisher price

ja przy Julci tez miałam ta mniejsza i dopiero teraz zmieniłam jej na taka "dorosla"

WSTRETNAMAŁPKO KUPILAM CI TEN BIDON

ja tez miałam ten laktator aventu i byłam średnio zadowolona ale trudno było byc zadowolonym jak sie nie miało pokarmu :/ niunie karmiłam tylko przez 3m i ani razu nie miałam nawału pokarmu :(

dziewczyny ja mam to mniejsze łóżeczko i mniejszą posciel, ona i tak jest duża, jak dla mnie za duża :-) przecież dzidzia taka malusia będzie w tym łóżeczku leżała.

reklama
Ja przy chłopakach miałam tą mniejszą pościel i wystarczyła do 3-4 latek. A teraz właściwie z przypadku kupiłam tą większą, bo bardzo podobał mi się wzór i po prostu nawet nie zapytałam o rozmiar. Dopiero niedawno sprawdziłam, bo zastanawiałam się jakie mam kupić wsady do poszewek:-)

Do góry