reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja kupiłam Avent isis na allegro praktycznie nowy za połowę sklepowej ceny. Kupiłam już, bo najgorzej wspominam nawał pokarmu w szpitalu i to jak nie mogłam sobie z nim poradzić. A ten ma bardzo dobre opinie. Poza tym muszę wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim i nie zamierzam rezygnować z karmienia o ile będzie to możliwe- chłopaków moich karmiłam 18 mies i 16 mies.Dziewczynki prosze o pomoc chcę kupić laktator ręczny ale nie wiem jakiej firmy i czy to dobry wybór:/ Może lepszy jest ten elektryczny. Doświadczone mamusie doradźcie świeżaczkowi
Dla mnie też fisher priceMamusie utwierdźcie mnie w przekonaniu, że słusznie robię:
http://allegro.pl/item1162350618_fisher_price_3w1_lezaczek_fotelik_bujaczek_do_18kg.html - chce zakupić ten fotelik.
Jednak w dobrej cenie - mogę mieć też ten: ToysrUSA GRACO leżaczek TRAVEL + torba -33% (1138599122) - Aukcje internetowe Allegro- 90 zl. nowy.
Też jesteście za Fisher Pricem? Może i droższy, ale inwestycja na dłuższy czas!
onionek
happy mama
ja mam ta mniejsza wersje poscieli.. 120x90 cm.. i tak mi sie wydaje duzzzaaa :-)
ja przy Julci tez miałam ta mniejsza i dopiero teraz zmieniłam jej na taka "dorosla"
WSTRETNAMAŁPKO KUPILAM CI TEN BIDON
ja tez miałam ten laktator aventu i byłam średnio zadowolona ale trudno było byc zadowolonym jak sie nie miało pokarmu :/ niunie karmiłam tylko przez 3m i ani razu nie miałam nawału pokarmu
WSTRETNAMAŁPKO KUPILAM CI TEN BIDON
ja tez miałam ten laktator aventu i byłam średnio zadowolona ale trudno było byc zadowolonym jak sie nie miało pokarmu :/ niunie karmiłam tylko przez 3m i ani razu nie miałam nawału pokarmu
Saraa
Fanka BB :)
Fisher Price zamówiony i zapłacony U mnie w sklepie 280 zl., a na Allegro 230 Tak jak pisałam - wujek sponsorem - całe szczęście
Dobry wybor
Monia ja mam te wieksza i powiem Ci ze moj syn jeszcze jej czasami uzywa jak gdzies wyjezdzamy to mu ja zabieram. A dla takiego malenstwa do 6 m-cy uzywam spiworki lub rozek
Anja78
matka superstar
dzis bylam w sklepie firmowym bobo wozki
i pomimio,ze mam swietny wozek,emmanlunja city cross i jeszcze spacerowke maclarena, to bardzo spodobaly mi sie 2wozki jane:-)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SLALOM PRO REVERSE spacerowy
ten ma swietna, wygodne siedzisko i jest lekki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: RIDER REVERSE spacerowy + plecak - Nowość 2010
ten mega fajnie sie prowadzi ale siedzenie troche za waskie, oj kusza mnie kusza
i pomimio,ze mam swietny wozek,emmanlunja city cross i jeszcze spacerowke maclarena, to bardzo spodobaly mi sie 2wozki jane:-)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SLALOM PRO REVERSE spacerowy
ten ma swietna, wygodne siedzisko i jest lekki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: RIDER REVERSE spacerowy + plecak - Nowość 2010
ten mega fajnie sie prowadzi ale siedzenie troche za waskie, oj kusza mnie kusza
reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja przy chłopakach miałam tą mniejszą pościel i wystarczyła do 3-4 latek. A teraz właściwie z przypadku kupiłam tą większą, bo bardzo podobał mi się wzór i po prostu nawet nie zapytałam o rozmiar. Dopiero niedawno sprawdziłam, bo zastanawiałam się jakie mam kupić wsady do poszewek:-)