reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

no wlasnie ja tez mam problem z tymi rozmiarami, bo powiem Wam zaufałam Pani w sklepie i kupiłam tą większą, ale jak ubrałam i włożyłam do łóżeczka to się przestraszyłam, że mi się Malutka w tym udusi :-(

reklama
a nie wydaje Wam sie , ze to zalezy od rozmairow lozeczka?ja mam mniejsze, bo nie sadze, ze bede go bardzo dlugo uzywac, wiec i posciel kupilam mniejsza, zeby mi te wszystkie falbanki i przescieradelka pasowaly

Dziewczynki prosze o pomoc:) chcę kupić laktator ręczny ale nie wiem jakiej firmy i czy to dobry wybór:/ Może lepszy jest ten elektryczny. Doświadczone mamusie doradźcie świeżaczkowi:)
Ja kupiłam Avent isis na allegro praktycznie nowy za połowę sklepowej ceny. Kupiłam już, bo najgorzej wspominam nawał pokarmu w szpitalu i to jak nie mogłam sobie z nim poradzić. A ten ma bardzo dobre opinie. Poza tym muszę wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim i nie zamierzam rezygnować z karmienia o ile będzie to możliwe- chłopaków moich karmiłam 18 mies i 16 mies.

Mamusie utwierdźcie mnie w przekonaniu, że słusznie robię:

http://allegro.pl/item1162350618_fisher_price_3w1_lezaczek_fotelik_bujaczek_do_18kg.html
- chce zakupić ten fotelik.

Jednak w dobrej cenie - mogę mieć też ten: ToysrUSA GRACO leżaczek TRAVEL + torba -33% (1138599122) - Aukcje internetowe Allegro- 90 zl. nowy.

Też jesteście za Fisher Pricem? Może i droższy, ale inwestycja na dłuższy czas! :)
Dla mnie też fisher price

ja przy Julci tez miałam ta mniejsza i dopiero teraz zmieniłam jej na taka "dorosla"

WSTRETNAMAŁPKO KUPILAM CI TEN BIDON

ja tez miałam ten laktator aventu i byłam średnio zadowolona ale trudno było byc zadowolonym jak sie nie miało pokarmu :/ niunie karmiłam tylko przez 3m i ani razu nie miałam nawału pokarmu :(

dziewczyny ja mam to mniejsze łóżeczko i mniejszą posciel, ona i tak jest duża, jak dla mnie za duża :-) przecież dzidzia taka malusia będzie w tym łóżeczku leżała.

reklama
Ja przy chłopakach miałam tą mniejszą pościel i wystarczyła do 3-4 latek. A teraz właściwie z przypadku kupiłam tą większą, bo bardzo podobał mi się wzór i po prostu nawet nie zapytałam o rozmiar. Dopiero niedawno sprawdziłam, bo zastanawiałam się jakie mam kupić wsady do poszewek:-)

Do góry