Gaja ja podobnie jak ty jestem zwolenniczka wozenia dzieciaka jak najdluzej w gondolce. My bedziemy mieli wozeczek DELTIM FOCUS, jego gondolka ma dlugosc wewnatrz az 87 cm. Na pewno wiec spokojnie cała zime pojezdzimy. DELTIM FOCUS wielofunkcyjny fotelik gondola wózek (1178763746) - Aukcje internetowe Allegro nie z tej aukcji bede miala, bo od szwagierki, ale dokladnie taki kolorek i model.
reklama
Wrzucam linki wózków, między którymi nie umiałam się zdecydować nawet we śnie, kiedy mi się dzisiaj śniły ) Może ktoś coś doradzi? Z góry dziękuję!
Espiro atlantic 2010: ATLANTIC 2010
Tako Jumper X: TAKO JUMPER X
(oba wózki 3-częściowe)
marbus wcale Ci sie nie dziwie, bo tyle tych wózków jest, ze nie wiadomo co wybrac. A jak jeszcze sie ciagle cos o nich czyta to fisia mozna dostac. Mnie tez juz sie snia po nocach wozki.
Marbus, mnie się w Tako nie bardzo podoba spacerówka, ale faktycznie sprawdź sobie opinie o wózkach w necie. Wiem,że Tako ma raczej dobre opinie. Ja widziałam obydwa w sklepie na żywo i są porównywalne w wadze i funkcjonalności. Kolorki wygrywają w Espiro.
mi ta w Tako tez nie podoba sie spacerówka.
Ale facet w sklepie mowił ze sporo osob go kupuje jaj dzidzia rodzi sie na poczatku roku, bo wtedy na jesien i zime juz siedzi i spacerówka wieksza jest przydatniejsza.
I juz sama nie wiem co zrobic. Czy kupic wózek np. tako jumper x i na drugi rok koniecznie spacerówke, czy od razu jakis wózeczek w którym spacerówka jest mniejsza(mysle o mutsy transporter i xl xa). Tylko ze w nich mała gondola jest. Metlik w głowie po prostu.
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, zastanawiam się nad tym wózkiem : ZESTAW BABY MERC WÓZEK MERC S6+FOTELIK +TACKA (1118453330) - Aukcje internetowe Allegro czy miałyśćie z nim styczność? I jeśli tak to co możecie o nim powiedzieć? )
marbus
Marzena
Dziewczyny, dziękuję Wam za dobre rady! Poczytaliśmy z mężem opinie na forach i zdecydowaliśmy się na Tako Jumper X A najbardziej podoba mi się to, że w tym sklepie internetowym kosztuje o 200 zł mniej niż w zwykłym sklepie )) Zamówiliśmy go dzisiaj, a że jest to niedaleko, to w poniedziałek albo wtorek pojedziemy go odebrać <jupi>
Gugalove - my też się jeszcze do niedawna zastanawialiśmy nad tym wózkiem Baby Merc, ale nie znaleźliśmy go w żadnym zwykłym sklepie, a zależało nam, żeby wózek sprawdzić namacalnie, a potem zamówić np. na Allegro Moja koleżanka chce go zamówić, wydaje się w porządku
Gugalove - my też się jeszcze do niedawna zastanawialiśmy nad tym wózkiem Baby Merc, ale nie znaleźliśmy go w żadnym zwykłym sklepie, a zależało nam, żeby wózek sprawdzić namacalnie, a potem zamówić np. na Allegro Moja koleżanka chce go zamówić, wydaje się w porządku
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, zastanawiam się nad tym wózkiem : ZESTAW BABY MERC WÓZEK MERC S6+FOTELIK +TACKA (1118453330) - Aukcje internetowe Allegro czy miałyśćie z nim styczność? I jeśli tak to co możecie o nim powiedzieć? )
witam na forum:-)
Wózka nie znam , ale może ktoś się znajdzie kto go ma ,bądź oglądał, ja jak szukałam wózka to pierw wytypowałam sobie wybrane modele wyszukałam w necie a potem pojechałam do sklepu żeby je pooglądać na żywo, trochę z tym zabawy ale można w ten sposób sprawdzić czy nam faktycznie odpowiada. I warto sobie zrobić listę funklcji na jakich nam najbardziej zależy, w moim przypadku , to miął być wózek 3 kołowy, na dużych kołach, lekki , łatwy do złożenia, łatwo wypinaną gondolą, spacerówka z opcją montowania przodem i tyłem do kierunku jazdy no i pojemny kosz na zakupy. U mnie łatwo nie było ale wkońcu mam już wybrany model i tylko czekam na dostawę.
Tylko że ja właśnie nie wiem jakie funkcje są w ogóle potrzebne a jakie nie, to mój pierwszy dzidziuś i jestem w tym zielona No i mam też ograniczony budżet więc nie moge sobie pozwolić na jakiś super wypaśny wózek a chcę żeby koniecznie był nowy. Pomocy!witam na forum:-)
Wózka nie znam , ale może ktoś się znajdzie kto go ma ,bądź oglądał, ja jak szukałam wózka to pierw wytypowałam sobie wybrane modele wyszukałam w necie a potem pojechałam do sklepu żeby je pooglądać na żywo, trochę z tym zabawy ale można w ten sposób sprawdzić czy nam faktycznie odpowiada. I warto sobie zrobić listę funklcji na jakich nam najbardziej zależy, w moim przypadku , to miął być wózek 3 kołowy, na dużych kołach, lekki , łatwy do złożenia, łatwo wypinaną gondolą, spacerówka z opcją montowania przodem i tyłem do kierunku jazdy no i pojemny kosz na zakupy. U mnie łatwo nie było ale wkońcu mam już wybrany model i tylko czekam na dostawę.
Ja tez jestem debiutujaca mamą :-), ja trochę podpytałam koleżanek , czy są zadowolone ze swoich wózków, w sumie tak naprawdę uzywajc ich dostrzegamy zalety i wady. I nie martw się można znaleźć bardzo fajne wózki w dobrych cenach . Zastanów się nad tym czy będziesz musiała często wózek podnosić ( ja mieszkam w bloku ,w którym czasem winda nawala więc pewnie nie raz przyjdzie mi go targać) więc musi być miarę lekki, ja dużo będę sama przemieszczać się z wózkiem więc i na zakupy także więc kosz musi być pojemny, itp. myślę ze inne forumowiczki również pomogą w wytypowaniu tych cech wózka prawie idealnego;-)
calineczka27
Fanka BB :)
Dla mnie przy wyborze wózka było sprawdzenie go w sklepie jak sie prowadzi(musiał lekko )
ważne było aby miał regulowaną rączkę aby miał duże pompowane koła aby cena była w miarę
wybralismy tako jumper x
ważne było aby miał regulowaną rączkę aby miał duże pompowane koła aby cena była w miarę
wybralismy tako jumper x
onionek
happy mama
reklama
dagna
Fanka BB :)
Onionek - fajne łóżeczko
A my dzisiaj poszaleliśmy i wreszcie kupiliśmy trochę rzeczy dla małej i dla mnie - m.in materacyk do łóżeczka, ceratkę pod prześcieradło, termometr do kąpieli, przewijak, majtasy jednorazowe dla mnie i podkłady poporodowe, klapki pod prysznic, butelki samosteryzlizujące Lovi (wreszcie) i właściwie niewiele już brakuje. Jutro zamawiam pościel na allegro - B ma wybrać kolory i wzór (zobaczymy jak mu wyjdzie
A my dzisiaj poszaleliśmy i wreszcie kupiliśmy trochę rzeczy dla małej i dla mnie - m.in materacyk do łóżeczka, ceratkę pod prześcieradło, termometr do kąpieli, przewijak, majtasy jednorazowe dla mnie i podkłady poporodowe, klapki pod prysznic, butelki samosteryzlizujące Lovi (wreszcie) i właściwie niewiele już brakuje. Jutro zamawiam pościel na allegro - B ma wybrać kolory i wzór (zobaczymy jak mu wyjdzie