reklama
ale pamiętaj że później zawsze bedziesz mogła sprzedać na allegro, zabawki fishera osiągaja świetne ceny... takie leżaczki uzywane "schodzą" średnio po 110zl- wiem bo sama chciałam kupicDzięki kochane! Wasze dzisiejsze głosy + wczorajsza wypowiedź asiek, malpki i kasik utwierdziły mnie w przekonaniu, ze biorę pierwszy. Szkoda, ze wszystko takie drogie :/
marta ja kupilam lezaczek bujaczek Leżak Leżaczek Bujak BABY MIX+ZABAWKI 9 KOLORÓ (1165033917) - Aukcje internetowe Allegro bo moj maly nie uzywal go za dlugo max 0.5 roku ale wiem ze ten 1 ktory wybralas jest super bo ma go moja szwagierka tylko w innych kolorach i jest bardzo zadowolona
dagna
Fanka BB :)
ale pamiętaj że później zawsze bedziesz mogła sprzedać na allegro, zabawki fishera osiągaja świetne ceny... takie leżaczki uzywane "schodzą" średnio po 110zl- wiem bo sama chciałam kupic
Nie będę sprzedawać bo planujemy jeszcze jednego bobaska
monia.gryc
DZIEWCZYNKI a kołdrę i poszewkę to zamawiałyście tę większą 135x100
czy mniejszą 120x90
czy mniejszą 120x90
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Monia ja podobnie jak Marta wieksza kolderka i posciel.
reklama
paulka24
ja mam własnie taki sam dylemat, ta wieksza na pewno by była na dłużej ale mi sie zdaje że taki maluszek to sie zgubi w takiej dużej pościeli i chyba się zdecyduję na tę mniejszą, ta mniejsza na pewno też minimum z rok posłużyDZIEWCZYNKI a kołdrę i poszewkę to zamawiałyście tę większą 135x100
czy mniejszą 120x90