reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

kurcze oba lezaczki fajne . Wydaje mi sie tez ze pierwszy bedzie lepszy chocby i z tego powodu ze dluzej bedzie rosl z dzieckeim.
Faktycznie , szkoda ze takie drogie ... Ja bym musiala takie 2 zakupic :-D

reklama
Dzięki kochane! Wasze dzisiejsze głosy + wczorajsza wypowiedź asiek, malpki i kasik utwierdziły mnie w przekonaniu, ze biorę pierwszy. Szkoda, ze wszystko takie drogie :/
ale pamiętaj że później zawsze bedziesz mogła sprzedać na allegro, zabawki fishera osiągaja świetne ceny... takie leżaczki uzywane "schodzą" średnio po 110zl- wiem bo sama chciałam kupic :)

Wklejam zdjęcie kompletu, który mała dostała od cioci (z wakacji w Hameryce) :-)
Zdjęcie0083.jpg

Marta to tym bardziej warto zainwestować w firme fisher, założe się że leżaczek przy 2 dzidzi bedzie wygladał jak nowy :)

Dgna jaki słodki kociak z Hameryki :)

reklama
DZIEWCZYNKI a kołdrę i poszewkę to zamawiałyście tę większą 135x100
czy mniejszą 120x90
ja mam własnie taki sam dylemat, ta wieksza na pewno by była na dłużej ale mi sie zdaje że taki maluszek to sie zgubi w takiej dużej pościeli i chyba się zdecyduję na tę mniejszą, ta mniejsza na pewno też minimum z rok posłuży

Do góry