reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Marbus, całkiem ładny ten wózek, widze ma nową sportowa linię, prezentuje się super, i fajne kolorki do wyboru. O marce juz słyszałam, widziałam starsze modele, takze kilka lat na pewno juz funkcjonuje, ale nie wyglądały te wózeczki tak bardzo fajnie jak ten model.No, no...!

Marbus - fajny wózeczek!

Co do pieluch, to słyszałam opinie, ze Dady są super, ale dla takiego troszkę większego już brzdąca - powiedzmy 5, 6-miesięcznego.

A zdjęć dalej nie widać :no:

Hmm..tak sie zastanawialam nas pampersami..i wiecie co? kupilam jedna paczke DADA i jedna PAMPERS..zobacze ktore mi podejda i wtedy kupie zapas.. w rossmanie pampers sa za 42zl. Do te go kupilam chusteczki DADA, proszki Dzidzius i plyn do plukania. a lozeczko ktore upatrzylam to to z zyrafka i kosztuje z calym wyposazeniem ok 350zl.

Dady te małe takie są twarde, te większe są już o.k!!! Niewiem czemu tak robią ale właśnie dla maluszków robią je gorszej jakości - co mnie wkurza!! Także jak coś to nie rezygnuj z nich tylko potem wypróbuj większe chocby o rozmiar - a zobaczysz różnicę!!!

Ja kupilam narazie Huggiesy classic, a drugie jeszcze się zastanawiam. Do szpitala zabieraz napewno Huggiesy, lepszych napewno nie, bo skoro znów będę miala CC to znow po tej dobie ktorą się leży bez wstawania zabiorą mi ich sporo. Ostatnio zabrali mi 12 sztuk za jedną noc, wątpie żeby wtedy tyle ich zużył.. Nie każda mama ma jednak przy sobie pampersy, dlatego tej zabiorą, tamtej i jakoś można to wyrownac.

Chusteczki mam pampersa noi Johnsona - chociaż koleżanka mi mowiła że one niby uczulają. Wiecie coś o tym?? Kupilam je w promocji 3 paczki za 12 zł. Jedną otworzyłam żeby wyprobowac i bardzo mi odpowiadają, mięciutkie, ładnie pachną używam ich też do zmywania makijażu. Ciekawe jak posłużą mojemu dziecku??

Marbus - fajny wózeczek!

Co do pieluch, to słyszałam opinie, ze Dady są super, ale dla takiego troszkę większego już brzdąca - powiedzmy 5, 6-miesięcznego.

A zdjęć dalej nie widać :no:

Dagna, mnie własnie wczoraj to samo poiwedziala koleżanka, któa wychowuje 3 małych chłopców, takze doswiadczenie ma, i mówiła ze na start najlepiej pampres albu huggies, a potem mozna dada- ale jak mi powiedziala- ze na pampersie jesli ie ma kupki, dzidzia naprawde pare godzin polezy, a w dada sie zdarza ze przemakaja na ubranka i tym samy odparzaja pupę, wiec mam zaczekac z dada do mniej wiecej 5 miesiecy.
Ze taniej wychodzi drozej, bo wiecej idzie tych dada. No tak, tyle ze z kupkami moze byc roznie, moze byc ich kilka - ale i np 15 na dzien:szok:Wiec wtedy taki pampek i tak wyladuje po 1/2 godziny w koszu i następny ;-) I badz tu mądry :-)

Chusteczki mam pampersa noi Johnsona - chociaż koleżanka mi mowiła że one niby uczulają. Wiecie coś o tym?? Kupilam je w promocji 3 paczki za 12 zł. Jedną otworzyłam żeby wyprobowac i bardzo mi odpowiadają, mięciutkie, ładnie pachną używam ich też do zmywania makijażu. Ciekawe jak posłużą mojemu dziecku??
Ja tez uzywalam pampersa i nie uczulaly , jednak ostatnio czytalam testy Öko ( Niemiaszki testuja wszystko pod wzgledem ekologicznym i szkodliwym) i okazalo sie ze te tansze np z Rosmanna Babydream sa zdrowsze dla skorki dziecka . Ale ja mam i takie i takie napewno wszystkie zuzjemy:-D

reklama
Do góry