reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Olis ale super fura!!!!:-D:-D:-D
Ja dzisiaj wpadłam na chwilkę do textila i nabrałam pierdół tyle, że mnie skasowali 150 zeta a chciałam tylko sprawdzić czy czapeczki i kaftaniki mają:rofl2::baffled:

reklama
Dziewczyny mam do Was prosbe - podajcie jakies sprawdzone linki do sklepow internetowych z ciuszkami dla szkrabow:-) .Bede wdzieczna , bo zaczelam dzis zwolnienie i chce wreszcie podokupowac potrzebne rzeczy. Pozdrowka dla Was wszystkich:-)

Nie czytałam opinii na temat transportera. Kupiłam, a jaki będzie to się okaże. Czytałam kiedyś opinie na temat pieluszek i zupełnie różniły się od tego co sama doświadczyłam. Mi osobiście też 4RIDER się podobał, ale po pierwsze 3 w 1 to ponad 3tys., po drugie mam w domu ROANA MARITĘ-byłam z niego bardzo zadowolona, oba wielkościowo są duże, transporter wybrałam, bo m.in. mieści sie do bagażnika. Dam znać jak się będzie nim jeździło.

Nie czytałam opinii na temat transportera. Kupiłam, a jaki będzie to się okaże. Czytałam kiedyś opinie na temat pieluszek i zupełnie różniły się od tego co sama doświadczyłam. Mi osobiście też 4RIDER się podobał, ale po pierwsze 3 w 1 to ponad 3tys., po drugie mam w domu ROANA MARITĘ-byłam z niego bardzo zadowolona, oba wielkościowo są duże, transporter wybrałam, bo m.in. mieści sie do bagażnika. Dam znać jak się będzie nim jeździło.

dobrze, ze mi przypomniałas. Tez musze sprawdzic jak bede kupowała czy mi sie do bagaznika wózek zmiesci.

Dziewczyny nie wiecie moze gdzie można kupić przescieradło na wymiar ok. 75/50cm????? Coś czuję że bedę zmuszona odwiedzic krawcową:baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny nie wiecie moze gdzie można kupić przescieradło na wymiar ok. 75/50cm????? Coś czuję że bedę zmuszona odwiedzic krawcową:baffled::baffled::baffled:
hehehe, a Ty coś wymyślła? na co to? :-) wiem, wiem pomocna to ja nie jestem ;-) ale będę znała osobę która prześcieradła u krawcowej szyje :-) jupi!!!

reklama
Do góry