reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
nie znam tych wózków więc nic o nich nie powiem jedynie z wyglądu bardziej widzi mi się mura 4 :) ale to kwestia gustu :) ja będe miała albo tako jumpera albo x landera jeszce muszę zobaczyc je na żywo :)

betti a nie podoba ci sie ESPIRO GTX ? bo mi bardzo ,wiec jestem pomiedzy jumperem i espiro,i jeszcze mi wpadł dzisiaj w oko BARTATINA-TEŻ JEST SWIETNY MOIM ZDANIEM

betti a nie podoba ci sie ESPIRO GTX ? bo mi bardzo ,wiec jestem pomiedzy jumperem i espiro,i jeszcze mi wpadł dzisiaj w oko BARTATINA-TEŻ JEST SWIETNY MOIM ZDANIEM
espiro fajny podobny troszku do landera a espiro tez fajny z tym że nie ma skrętnych kół....ale ja i tak mam pół na pół na jumpera i x landera :) ale bardziej mysle o x landerze :0

no tak bo jak jescze posiedzimy w necie to do sierpnia bedziemy musieli wybrac 1 z 20 heheheh albo i więcej :) ide robić snickersowe ciasteczka :) bo mam ochotę na słodkie :)

MoniaGryc wiesz co ja nie znam tych wozkow,ale widze ze firma maxi cosi ktorej foteliki do samochodu ja goraco polecam wspolpracuje z quinny,wiec mix moze byc calkiem niezly
a mura 3 podobna do quinny buzza,ja go ma i rowniez polecam,wlasnie tego 3kolowego,
wydaje mi sie jeszce jedno w qiunny sa pompowane kolka z tylu,w tym i z tylu i z przodu--wiec lepsze rozwiazanie
powiem tak gdybym musiala kupowac wozek bylby to napewno wozek do zakupu

reklama
Do góry