reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
nie znam tych wózków więc nic o nich nie powiem jedynie z wyglądu bardziej widzi mi się mura 4 :) ale to kwestia gustu :) ja będe miała albo tako jumpera albo x landera jeszce muszę zobaczyc je na żywo :)

betti a nie podoba ci sie ESPIRO GTX ? bo mi bardzo ,wiec jestem pomiedzy jumperem i espiro,i jeszcze mi wpadł dzisiaj w oko BARTATINA-TEŻ JEST SWIETNY MOIM ZDANIEM

betti a nie podoba ci sie ESPIRO GTX ? bo mi bardzo ,wiec jestem pomiedzy jumperem i espiro,i jeszcze mi wpadł dzisiaj w oko BARTATINA-TEŻ JEST SWIETNY MOIM ZDANIEM
espiro fajny podobny troszku do landera a espiro tez fajny z tym że nie ma skrętnych kół....ale ja i tak mam pół na pół na jumpera i x landera :) ale bardziej mysle o x landerze :0

no tak bo jak jescze posiedzimy w necie to do sierpnia bedziemy musieli wybrac 1 z 20 heheheh albo i więcej :) ide robić snickersowe ciasteczka :) bo mam ochotę na słodkie :)

MoniaGryc wiesz co ja nie znam tych wozkow,ale widze ze firma maxi cosi ktorej foteliki do samochodu ja goraco polecam wspolpracuje z quinny,wiec mix moze byc calkiem niezly
a mura 3 podobna do quinny buzza,ja go ma i rowniez polecam,wlasnie tego 3kolowego,
wydaje mi sie jeszce jedno w qiunny sa pompowane kolka z tylu,w tym i z tylu i z przodu--wiec lepsze rozwiazanie
powiem tak gdybym musiala kupowac wozek bylby to napewno wozek do zakupu

reklama
Do góry