reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

no właśnie co do laktatora to jest wiele opini. Ja do aventu znowu na pewno nie wróce, bo nakłądka niby taka ergonomiczna ale ona jest ogromna! No pół piersi zakryte, te wypustki wbijały mi się w piersi , silikon przyklejał i ciągnął za skórę:baffled: więc ta plastikowa przyssawka z medeli była idealna:tak: a poza tym jest szeroka regulacja mocy ssania chyba kilkanaście poziomów, więc bezboleśnie i przyjemnie!Ale mam nadzieję, że teraz cycus tylko bedzie w ruchu:tak:

reklama

mi też bardzo się podoba ten wózek, jak na razie mój faworyt. Jesli chodzi o 3- kołowce to jest trudno przy podjazdach które są dostosowane do 4 kólek. A na nierównosci terenu to chyba najlepsze duże pompowane kółka.
W zupełności się zgadzam z wypowiedzią Saary dot. antybiotyków. Lekarze bez powodu przepisują. Ja jako dziecko brałam tylko raz w życiu, ale to dzięki mamie bo nie latała ze nmą do lekarza z byle katarem ( lekarz na pewno antybiotyk by przepisał :wściekła/y:) Ale w homeopatię kompletnie nie wierzę, dla mnie to takie czary mary, ale jak co komu pasuje ;-)
Nie sądzę też że zawijanie maleństwa w rożek spowoduje u niego osteoporozę w późniejszym czasie :szok: u nas myslę wynika to trochę z innych przyczyn, na zachodzie starsi ludzie są bardzo aktywnii to dobrze wpływa na kości, a nasi emeryci to juz całkiem inna bajka.

Jeszcze znalazłam fajny wózek Anmar Fox, miała któraś z was? jest dosyć cięzki 17kg, ale tani i ładny.

msdracula o tych podajzdach w trzykołowcu anwaet nie pomyslałam!widzisz..logiczne...
Co do homeopati..ja też nie wierzę, szczególnei, że wcale nie jest zbadany tak naprawde ich skutecznosć:tak: I określenie "czary mary" na miesjcu:tak::-) Ja tez jestem z tych niewyantybiotykowanych dzięki mojej mamie. Ona wynalazła Propolan w sprayu i wszsytkie gardłlowe sprawy tym mieliśmy leczone:tak: Do tej pory tylko tego spray używam bo dla mnei to jest złoty środek:-)

Wcześniej też chciałam trójkołowca, bo taki zwrotny i lekki, ale właśnie przeczytałam gdzies o tych podjazdach, a to przecież duże utrudnieine :dry: Teraz poszukuję dużych pompowanych kółek i rozsądnej ceny :-p

Ja mialam trojkolowca, i na tych podjazdach tez idzie nim jezdzic trzeba przednie kolko lekko uniesc . Teraz zostala mi jeszcze spacerowka tez trojkolowa Qinny Zapp ale to dopiero dla dziecka od 1,5 roku. Do tego czasu musze zakupic cos lekkiego ( mieszkam na trzecim pietrze). Podobaja mi sie wozki calkiem czarne ale jeszcze sie zastanowie.
Podoba mis ie cos takiego
http://cgi.ebay.de/ABC-Design-Alu-J..._Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item2559973188

http://cgi.ebay.de/Leviroo-Core-Sch..._Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item2559ad06f9

Ostatnia edycja:
co do JUMPERA to moja przyjaciółka ma 4 m-ce i miała już reklamację, bo to rączka źle się składa, coś z kółkiem też było nie tak.
ja mam X-landera XA i szczerze polecam, duże pompowane kółka, przednie obrotowe z możliwością blokady. pewnie każdy ma jakieś wady ale jak na ten styl i wykonanie myślę że przystępna cena. jest dośc ciężki to fakt, no ale taka jest wada wózków z pompowanymi kółkami. Coś za coś...

Ja również mam Xlandera tyle, że XQ:tak: Najbardziej drażni mnie w nim wąski pokrowiec na nóżki i taka dziwna regulacja siedziska(na paski:wściekła/y:) ale poza tym jest oki!! Przespacerowałyśmy z młodą całą zimę, lato..itd itp i żadnych problemów nie było!!:-)

co do zakupów to ja mam dylemat poniewz mam upatrzpoe dwa wózki i nie wiem który wybrać,JUMPER,ESPIRO GTX,a jakie jest wasze zdanie???
łóżeczko juz tez wybrane trzeba tylko zamówić dla siebie i dla ciezarnej siostry w prezencie wklejam link
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ MIÓD/ORZECH +WYPOSAŻENIE (980661833) - Aukcje internetowe Allegro

no ja myślałam o jumperze ale koleżanka ma x landera i jest też bardzo zadowolona...myślę że lepiej dorzucić trochę złotówek a mieć dobra brykę :) ale i tak muszę na żywo zobaczyć ten jumper...

a łożeczko super jak dla mnie kolorek orzech najlepiej pasuje do mebli w sypialni :)

reklama
no ja myślałam o jumperze ale koleżanka ma x landera i jest też bardzo zadowolona...myślę że lepiej dorzucić trochę złotówek a mieć dobra brykę :) ale i tak muszę na żywo zobaczyć ten jumper...

a łożeczko super jak dla mnie kolorek orzech najlepiej pasuje do mebli w sypialni :)

wiesz mi nie chodzi o te kilka złotówek tylko ze mi sie x lander najmniej podoba:( bez obrazy )

Do góry