karolinkare
Fanka BB :)
sluchajcie mam pytanko..... czy ktoras z was ma zamiar kupic badz juz wczesniej kupowala kosz sangenic na zuzyte pieluszki??? bo sie zastanawiam czy sa wydajne ..... i potrzebne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sluchajcie mam pytanko..... czy ktoras z was ma zamiar kupic badz juz wczesniej kupowala kosz sangenic na zuzyte pieluszki??? bo sie zastanawiam czy sa wydajne ..... i potrzebne
Ja przy pierwszym syneczku nie kupowalam nic takiego. Kupilam tylko paczke zwyklych woreczkow jednorazowych w Makro ok 500 szt ( takie jak maja w sklepach) i kazdy pampers zawiazywalam w woreczku i do normalnego kosza. Teraz tez tak zrobie.sluchajcie mam pytanko..... czy ktoras z was ma zamiar kupic badz juz wczesniej kupowala kosz sangenic na zuzyte pieluszki??? bo sie zastanawiam czy sa wydajne ..... i potrzebne
Ja też gdzieś widziałam takie woreczki i też je będe kupywac. I tak śmieci się codziennie wynosi.
podkłady?? chyba dla malucha? czy w szpitalu jeszcze trzeba mieć dla siebie coś takiego??
wstretnamałpko fajny pomysł z tymi pieluchami dla dorosłych, muszę ich poszukac u nas, dostane je w aptece???
a jeszcze jedno pytanko, kupujecie majtki poporodowe czy zwykłe jakieś bawełniane do szpitala???
hehehe moda na żyrafki
to do porodu trzeba miec jakąs koszule? ja myślałam że oni dają coś jednorazowego na poród ?
Dziewczyny znalazłam takie tanie koszule do karmienia, na aukcji tej pani są tez inne wzory, myślicie że będą dobre?
Ja i tak później w nich spac nie będe bo nie lubie jak mi się coś podwija, no ale coś do szpitala muszę kupic.
luknijcie i powiedzcie czy się nadadzą?
L=XLkoszula ciążowa,do porodu,karmieniaWYPRZEDAZ (1109871746) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy