wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
U mnie była przy Blance straszna awantura o ubranka bo ja sporo pokupowałam na 56 i 62 i..... bardzo dobrze!!!!!!!!! Bo kombinezonik to był taki wielki ,że młoda po zimie dopiero do niego dorosła a w resztę ciuszków mieściła się idealnie bardzo długo!!! Tylko ona jest dosć drobna ale na swój wzrost wymiarowa i wcale nie taka zabiedzona a urodziła się 3150g!! Teraz nosi rozmiar 80!!!
Co do podkładów to nie sądzę aby był to konieczny zakup, ja w szpitalu niczego nie zapaskudziłam krwią !! wystarczy regularnie zmieniać podpaski i będzie oki!! aha ja kupiłam sobie jeszcze takie zwykłe pieluszki dla dorosłych i zakładałam na noc (2 szt.) na dwie doby!! i wtedy możecie spać spokojnie że nic tam wam nie pocieknie
Co do podkładów to nie sądzę aby był to konieczny zakup, ja w szpitalu niczego nie zapaskudziłam krwią !! wystarczy regularnie zmieniać podpaski i będzie oki!! aha ja kupiłam sobie jeszcze takie zwykłe pieluszki dla dorosłych i zakładałam na noc (2 szt.) na dwie doby!! i wtedy możecie spać spokojnie że nic tam wam nie pocieknie