reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Wklejam zdjęcia kilku moich ostatnich zakupków :)
1. śpiworek używany
2. Kombinezonik, w którym się zakochałam(wylicytowałam nowy z metką)
3. śpiworek nowy z metką i opakowaniem za grosze :)
IMG_1866.jpgIMG_1863.jpgIMG_1868.jpgIMG_1867.jpgIMG_1869.jpg
pencil.png

reklama
Wow Angelus cudenka, ale poplynelas w roz az ci zazdroszcze. A spiworki bajeczne ja tez juz mam 4 kupione.
Apropo materacyka przy moim synku tez mialam piankowy antyalergiczny i byl super.

śliczny ten pierwszy spiworek, cudeńko, ten różowy i kombinezonik też fajniutkie.

Sara 4 śpiworki? ja zastanawiałam się czy wogóle kupywac, bo stwierdziłam że nie wiem po co one są. Tak więc chyba też przydałoby się kupic jakis.

śliczny ten pierwszy spiworek, cudeńko, ten różowy i kombinezonik też fajniutkie.

Sara 4 śpiworki? ja zastanawiałam się czy wogóle kupywac, bo stwierdziłam że nie wiem po co one są. Tak więc chyba też przydałoby się kupic jakis.
4 spiworki ale na rozne rozmiary teraz na wyprzedazy letniej kupilam 2 takie duze 74-80 na przyszly rok. Dla mnie spiworki byly naprawde praktyczne, szczegolnie jak sie gdzies wyjezdza.
Ano, popłynęłam :)
I nie wiem czy nie popłynę z tym różem po porodzie;-), jak sie okaże,że chłopak:eek:
No co ty w tych czasach , na tym sprzecie te pomylki juz sie prawie nie zdarzaja. Chociaz ja bym nie miala nic przeciwko gdyby sie lekarz pomylil ;-)

4 spiworki ale na rozne rozmiary teraz na wyprzedazy letniej kupilam 2 takie duze 74-80 na przyszly rok. Dla mnie spiworki byly naprawde praktyczne, szczegolnie jak sie gdzies wyjezdza.

Dzięki Sarra za rady, to mój pierwszy dzidziuś więc wiele rzeczy nie wiem, tak więc muszę czegoś ładnego poszukac :tak:

No co ty w tych czasach , na tym sprzecie te pomylki juz sie prawie nie zdarzaja. Chociaz ja bym nie miala nic przeciwko gdyby sie lekarz pomylil ;-)
No ja się wczoraj na poczekalni przed wizytą trochę nasłuchałam. Zwłaszcza od jednej dziewczyny,która rodziła 1,5 roku temu i mówiła,że cały czas słyszała,że dziewczynka, a dwa tygodnie przed terminem wyszło,że chłopak i szok!!! I urodził się chłopak dwa tyg. po terminie :/

oj Saraa, to tak jak ja...chcialam dziewczynke, a moj Ksiaze na kazdym usg pierwsze co nam pokazuje to klejnoty:)prawdziwy Ksieciunio:)

reklama
Alcia81, Emilia wy jeszcze macie szanse na dziewczynke. U mnie niestety potwierdzilo sie to co przewidywali niemieccy lekarze, ze mamy z mezem jakas wade genetyczna i nie moge urodzic dziecka plci zenskiej. Bo to jest najczestsza przyczyna wielokrotnych poronien dzieci poczetych z jednym partnerem. Ja stracilam juz 4 ciaze , wiec to byly napewno moje coreczki. Ale badan pod tym katem nie robilam , po 4 stratach nie chcialam wiecej tego przechodzic i dalam sobie spokoj, a tu niespodzianka kolejna ciaza. Ciesze sie wiec z tego co Bog dal i nie wybrzydzam. Ale mysle coraz czesciej o zrobieniu sterylizacji podczas cesarki, bo w moim wieku wiecej ciaz nie wytrzymam.

Do góry