reklama
Saraa
Fanka BB :)
Wow Angelus cudenka, ale poplynelas w roz az ci zazdroszcze. A spiworki bajeczne ja tez juz mam 4 kupione.
Apropo materacyka przy moim synku tez mialam piankowy antyalergiczny i byl super.
Apropo materacyka przy moim synku tez mialam piankowy antyalergiczny i byl super.
śliczny ten pierwszy spiworek, cudeńko, ten różowy i kombinezonik też fajniutkie.
Sara 4 śpiworki? ja zastanawiałam się czy wogóle kupywac, bo stwierdziłam że nie wiem po co one są. Tak więc chyba też przydałoby się kupic jakis.
Sara 4 śpiworki? ja zastanawiałam się czy wogóle kupywac, bo stwierdziłam że nie wiem po co one są. Tak więc chyba też przydałoby się kupic jakis.
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ano, popłynęłamWow Angelus cudenka, ale poplynelas w roz az ci zazdroszcze. A spiworki bajeczne ja tez juz mam 4 kupione.
I nie wiem czy nie popłynę z tym różem po porodzie;-), jak sie okaże,że chłopak
Saraa
4 spiworki ale na rozne rozmiary teraz na wyprzedazy letniej kupilam 2 takie duze 74-80 na przyszly rok. Dla mnie spiworki byly naprawde praktyczne, szczegolnie jak sie gdzies wyjezdza.śliczny ten pierwszy spiworek, cudeńko, ten różowy i kombinezonik też fajniutkie.
No co ty w tych czasach , na tym sprzecie te pomylki juz sie prawie nie zdarzaja. Chociaz ja bym nie miala nic przeciwko gdyby sie lekarz pomylil ;-)Ano, popłynęłam
I nie wiem czy nie popłynę z tym różem po porodzie;-), jak sie okaże,że chłopak
4 spiworki ale na rozne rozmiary teraz na wyprzedazy letniej kupilam 2 takie duze 74-80 na przyszly rok. Dla mnie spiworki byly naprawde praktyczne, szczegolnie jak sie gdzies wyjezdza.
Dzięki Sarra za rady, to mój pierwszy dzidziuś więc wiele rzeczy nie wiem, tak więc muszę czegoś ładnego poszukac
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
No ja się wczoraj na poczekalni przed wizytą trochę nasłuchałam. Zwłaszcza od jednej dziewczyny,która rodziła 1,5 roku temu i mówiła,że cały czas słyszała,że dziewczynka, a dwa tygodnie przed terminem wyszło,że chłopak i szok!!! I urodził się chłopak dwa tyg. po terminie :/4 spiworki ale na rozne rozmiary teraz na wyprzedazy letniej kupilam 2 takie duze 74-80 na przyszly rok. Dla mnie spiworki byly naprawde praktyczne, szczegolnie jak sie gdzies wyjezdza.
No co ty w tych czasach , na tym sprzecie te pomylki juz sie prawie nie zdarzaja. Chociaz ja bym nie miala nic przeciwko gdyby sie lekarz pomylil ;-)
emilia1103
No co ty w tych czasach , na tym sprzecie te pomylki juz sie prawie nie zdarzaja. Chociaz ja bym nie miala nic przeciwko gdyby sie lekarz pomylil ;-)
ja tez bym sie nie pogniewala gdyby sie pomylil ale jajka jak malowane mam na zdieciach
reklama
Saraa
Alcia81, Emilia wy jeszcze macie szanse na dziewczynke. U mnie niestety potwierdzilo sie to co przewidywali niemieccy lekarze, ze mamy z mezem jakas wade genetyczna i nie moge urodzic dziecka plci zenskiej. Bo to jest najczestsza przyczyna wielokrotnych poronien dzieci poczetych z jednym partnerem. Ja stracilam juz 4 ciaze , wiec to byly napewno moje coreczki. Ale badan pod tym katem nie robilam , po 4 stratach nie chcialam wiecej tego przechodzic i dalam sobie spokoj, a tu niespodzianka kolejna ciaza. Ciesze sie wiec z tego co Bog dal i nie wybrzydzam. Ale mysle coraz czesciej o zrobieniu sterylizacji podczas cesarki, bo w moim wieku wiecej ciaz nie wytrzymam.