reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Kurcze to są skutki mieszkania na zadupiu :mad: wszędzie daleko! U nas nawet PKS nie jeździ taka wiocha :cool: może uda mi się jakoś pojechać do rossmanna to zrobię zapas :p
Natasza jeszcze raz wielkie dzięki za informacje ;)

Natasza bardzo podoba mi sie Twoje podejscie do smoczkow i butelek :) trzymam kciuki zeby sie sprawdzilo. U mnie z butelkami problemow nie bylo ale ze smoczkiem masakra. Wprowadzilam smoka bo mi zaczynal ssac kciuka. Ale te silikonowe sie nie sprawdzily,kilka ksztaltow probowalismy,za twarde,wszystko mu z pysia wypadalo,nie chcial ssac,denerwowal sie. W koncu kupilam kauczukowy i to byl strzal w 10 :)

Aylin super! Dzięki za informacje. We wtorek lecę do lekarza, wiec po drodze do rossmana po pieluszki i zrobię mały zapas. Kartę mam wyrobioną, wiec z głowy. Chusteczek pampersa mam 48 paczek więc też na jakiś czas starczy :-D :p tylko pieluszek brak ;)

Lei zastanawiałam sie nad nim ale bez sensu. Koszt za duzy. Pierwsze kupy praktycznie nie smierdza. A u nas i tak praktycznie codziennie sie wynosi zawartość. A te późniejsze ładowałam do woreczków na pieluszki których koszt to 2-5 zł za 100 szt. A i tak codzienie śmietnik

Koszt tych wkładów jest duzy, u nas nawet 9€ za jeden. Kubły mozna kupic za 5€ używane. Mi sie akurat udało tak kupic, ze wyszło mi po 2€ za kasetkę. Lubie ten kubeł bo mnie smrodek kupy jakos mega drażni i nie lubie jak mi z kubła śmierdzi hehe ;-) Ogilnie mozna sue bez niego obejść ale ja bym juz nie chciała hihi :-D

reklama
Aylin lubię jakoś jak piszesz o swoim szczypiorku[emoji1]jakaś taka przesłodka mi sie wydaje. wiecie co zrobiłam z ciuszków dla miniaturki mam taką małą bluzę i przymierzylam kotu, chyba i bardzo był szczęśliwy ciagle mruczał [emoji1] chyba mi odbija [emoji2]

Do góry