reklama
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Kurcze to są skutki mieszkania na zadupiu wszędzie daleko! U nas nawet PKS nie jeździ taka wiocha może uda mi się jakoś pojechać do rossmanna to zrobię zapas
Natasza jeszcze raz wielkie dzięki za informacje
Natasza jeszcze raz wielkie dzięki za informacje
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Natasza bardzo podoba mi sie Twoje podejscie do smoczkow i butelek trzymam kciuki zeby sie sprawdzilo. U mnie z butelkami problemow nie bylo ale ze smoczkiem masakra. Wprowadzilam smoka bo mi zaczynal ssac kciuka. Ale te silikonowe sie nie sprawdzily,kilka ksztaltow probowalismy,za twarde,wszystko mu z pysia wypadalo,nie chcial ssac,denerwowal sie. W koncu kupilam kauczukowy i to byl strzal w 10
magdalenaanna29
Aylin super! Dzięki za informacje. We wtorek lecę do lekarza, wiec po drodze do rossmana po pieluszki i zrobię mały zapas. Kartę mam wyrobioną, wiec z głowy. Chusteczek pampersa mam 48 paczek więc też na jakiś czas starczy tylko pieluszek brak
Lei zastanawiałam sie nad nim ale bez sensu. Koszt za duzy. Pierwsze kupy praktycznie nie smierdza. A u nas i tak praktycznie codziennie sie wynosi zawartość. A te późniejsze ładowałam do woreczków na pieluszki których koszt to 2-5 zł za 100 szt. A i tak codzienie śmietnik
Koszt tych wkładów jest duzy, u nas nawet 9€ za jeden. Kubły mozna kupic za 5€ używane. Mi sie akurat udało tak kupic, ze wyszło mi po 2€ za kasetkę. Lubie ten kubeł bo mnie smrodek kupy jakos mega drażni i nie lubie jak mi z kubła śmierdzi hehe ;-) Ogilnie mozna sue bez niego obejść ale ja bym juz nie chciała hihi
reklama
Anemonne
Aylin lubię jakoś jak piszesz o swoim szczypiorku[emoji1]jakaś taka przesłodka mi sie wydaje. wiecie co zrobiłam z ciuszków dla miniaturki mam taką małą bluzę i przymierzylam kotu, chyba i bardzo był szczęśliwy ciagle mruczał [emoji1] chyba mi odbija [emoji2]