reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Natasz dobrze mowisz.
Moze akurat jak daja ta butle to nie jest takie glodne a pozniej przy innej bardziej glodne to je i wychodzi ze butla lepsza. Ja tak jak ty jedna mam i zobaczymy.

reklama
Czas pokaże ale raczej nie zamierzam robić w domu magazynu smoczko-butelkowdgo trudno z czasem będzie musiał się przyzwyczaić do tej jednego rodzaju :)) ot tak taka wyrodna matka :)

U mnie było tak, ze to mnie denerwowała np butelka tt bo sie zasysala, musiałam wyciągać ja dziecku z buzi i ściskać smoczek i stwierdziłam, ze pierdzele to, akurat miałam próbkę innej, tzn inna z nuka i podpasowala i mi i małej tez. Smoczka nie dawałam bo chciałam bez ale jak miała chyba 3mce to tak marudzila, ze w koncu sie z mężem złamaliśmy...moje koleżanki to ze wszystkich firm smoki kupowały zanim dziecku przypasował :szok:

reklama
Dzięki Natasza ;) a nie wiesz do kiedy w tej cenie będą pieluszki? Ja mieszkam na takim zadupiu, że do najbliższego rossmanna jest prawie 30km i po same pieluchy mi się nie kalkuluje. We wtorek mam wizytę wiec może się jeszcze złapie na ta cene :D

Do góry