reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Super kocyk. Ja dla pierwszego mialam caly zestaw poscieli lacznie z baldachimem itp. A on spal ze mna pod kołdra 200x220. Dopiero rok temu cos mu sie odwidzialo i nie chce innych przykryc tylko ta mini kolderke;). Rozki tylko do noszenia sluzyly bo i tak nakryc sie nie dal. A ze sztywny dol to jakas pewniejsza bylam. O spiworku nie bylo mowy darcie na pol miasta. No ale to po mnie ja minuty nie wytrzymalabym w spiworze. Teraz nic nie mam i narazie nic nie kupuje zobacze jaki to bedzie charakterek ;)

Tak zgadza się z promocja z tym ze pampki od rozmiaru 2. Kupiłam jedna paczke. I musze się zmobilizować i zamówić Premium całe ze strony smyka

Doli ja moze jestem jakas zacofana ale tez uwazam ze za duzo udziwnien, tak samo z butelkami, kiedys byl jeden rodzaj butli jeden smoczka i wszystkim pasowalo i sie pilo a teraz ze ta nie podchodzi, ta tez nie. Jak to jest?

Mi się wydaje że to bardziej nasze uprzedzenia są niż że dziecko nie akceptuje może być że dziecko nie chce albo potrzebuje więcej czasu a my od razu zmieniamy na inne :) ja mam jeden rodzaj butli i smoka i musi pasować :p

reklama
Do góry