reklama
Ja mam zamiar po sesji wziąć się za pranie i prasowanie bo później to juz nie wiem czy mi się będzie chciało ^^
My we wtorek zakupilismy z M fotelik mutsy traveller i jesteśmy zadowoleni z zakupy ^^ to też fotelik w którym można wozic dziecko w pozycji leżącej
My we wtorek zakupilismy z M fotelik mutsy traveller i jesteśmy zadowoleni z zakupy ^^ to też fotelik w którym można wozic dziecko w pozycji leżącej
Lei on nie jest dołączony do wózków. Stanowi dodatkowa opcje, za ktora trzeba 700 zl co najmniej zapłacić. Ja ho miałam przy Tysi. I przynajmniej w nim nie miałam histerii w trakcie jazdy. A co do wagi dozwolonej - moja Tysiąc ma 2.5 roku ponad i wg wagi z wczoraj w pełnym odzieniu i z pielusia - 10.700. Wiec gdyby nie wzrost to się prawie lapie
Chodziło mi o to, ze mutsy to nie jest firma, która zajmuje sie produkcja fotelików. Jesli ktos mało jeździ i bardziej potrzebuje nosidła, ktore doczepi do wozka to ok. Tym bardziej, ze ma rozkładane oparcie (duzy plus dla noworodka) Ja osobiście nie kupiłabym fotelika z tak niskimi notami bo jeżdzę bardzo duzo i czesto tez na długich trasach dlatego do mnie przemawiają testy i chce miec fotelik przede wszystkim bezpieczny.
A co do wagi to wiem jak to jest, każde dzuecko inne. Moja jeszcze sie łapie na nosidlo (wazy 11kg) i fo tej pory ja wożę bo główka nie wystaje a ciagle mamy jakies nieprzewidziane wydatki i kupno nowego fotelika przesuwamy..
A co do wagi to wiem jak to jest, każde dzuecko inne. Moja jeszcze sie łapie na nosidlo (wazy 11kg) i fo tej pory ja wożę bo główka nie wystaje a ciagle mamy jakies nieprzewidziane wydatki i kupno nowego fotelika przesuwamy..
reklama
Mutsy nie produkuje tego fotelika. To casual. Robi dla dwóch firm. A w testach ma w zależności od roku 3/4*. Z przewaga dla 3co prawda aczkolwiek przynajmniej mogę w nim wozić dziecko dluzej niż 2 h. A w czerwcu jedziemy nad morze. W normalnym/kolebkowym foteliku chyba tydzień bym ja,wiozla i tydzień wracala