reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Ja tez lubie miec wszystko naszykowane za wczasu. I tak mialam z pierwszym :) ale tak mobilizujecie ze chyba w weekend zaczne prac bo mnie kwiecien zastanie ;)

reklama
Ja czekam az mi mama rzeczy wysle bo z allegro do niej dotarly a teraz jeszcze do mnie, musze jeszcze komode kupic zeby miec gdzie wlozyc, pokoj pomalowac, tyle roboty a moj tylko mowi ze jeszcze czas i mam sie nie denerwowac:wściekła/y: Oszaleje.
Ale w sumie jak wszystko by bylo juz gotowe to co robic do konca ciazy?

Wiadomo, kazda mama inna :-D

Ja dzisiaj tez chce przejrzeć moje skarby ale raczej wszystko mam. Tesciowa nawet kupiła nam dwie paczki pampkow newborn :-D

Aylin no widzisz, moja teraz nosi duzo na 92 a ma prawie 15 miesiecy...

Ostatnia edycja:
dziecko dziecku nie równe ;D moj na 3 mc miał 68 ubranka a przed rokiem założył 86 :p
teraz ma 3.5 roku a szmaty na 110/116... także szykuje się na duże dziecko numer 2 i szybki wzrost :-D

mam tylko 1 pajac na 56 i wygląda obłędnie :-D

reklama
Do góry