reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Chyba jak M wróci to wybierzemy się na dodatkowe zakupy.... Jaki rozmiar radzicie kupować bo normalnie zdezorientowana jestem.... :baffled::eek::confused: No i co powinnam kupić?? Dodam że pieluchy, ręczniki i takie tam mam. Bardziej nad ciuszkami się zastanawiam....

Natasza ta cała szafa to tylko do 3mcy?! :szok:

Margo jak bedzie za mało to zawsze mozesz dokupić albo maz/teściu.

Moja mała nie ulewala w ogole, miałam kilka na 56, z których wyrosła w tydzien chyba kilka 62, najwiecej 68.

Musze przejrzeć moja kolekcje bo dalej tego nie zrobiłam i nie wiem czy czegoś nie potrzebuje..

Margo na 62. Tak abyś miała bezpieczne 7-10 zmian odzieży.

Natasza - na :) aczkolwiek teraz i tak mam mniej niż miałam przy Tysi.

Lei - moja w 56 chodzila do konca 3 msc. 62 nosila kolejne 3.
Ale tu nie ma co porowntwac bo mi się szczypiorek trafil. Obecnie ma ponad 2.5 roku i ubranka nosi: Getry i bluzeczki 92/98 body z krótkim rękawem na 9 msc spodniczki na roczek. Bo w końcu są w pasie dobre. Te na 2 lata jej spadaja

Margo, ale przecież miałas dostać dużo ciuszków od rodziny jeszcze, nie stresuj się, jak po kilku dniach uznasz, że Ci zabraknie, to wyślesz M. do sklepu i dokupi :-)

Milia siostra mi obiecała ale w sumie nie wiem kiedy zamierza mi cokolwiek dać. Może dokupie jeszcze jakiś pajacyk i śpioszki. Moj M ma dobry gust wiec wrazie w wyślę go po dodatkowe zakupy :-)

reklama
Do góry