reklama
Margomari
Fanka BB :)
Chyba jak M wróci to wybierzemy się na dodatkowe zakupy.... Jaki rozmiar radzicie kupować bo normalnie zdezorientowana jestem.... No i co powinnam kupić?? Dodam że pieluchy, ręczniki i takie tam mam. Bardziej nad ciuszkami się zastanawiam....
Natasza ta cała szafa to tylko do 3mcy?!
Margo jak bedzie za mało to zawsze mozesz dokupić albo maz/teściu.
Moja mała nie ulewala w ogole, miałam kilka na 56, z których wyrosła w tydzien chyba kilka 62, najwiecej 68.
Musze przejrzeć moja kolekcje bo dalej tego nie zrobiłam i nie wiem czy czegoś nie potrzebuje..
Margo jak bedzie za mało to zawsze mozesz dokupić albo maz/teściu.
Moja mała nie ulewala w ogole, miałam kilka na 56, z których wyrosła w tydzien chyba kilka 62, najwiecej 68.
Musze przejrzeć moja kolekcje bo dalej tego nie zrobiłam i nie wiem czy czegoś nie potrzebuje..
Margo na 62. Tak abyś miała bezpieczne 7-10 zmian odzieży.
Natasza - na aczkolwiek teraz i tak mam mniej niż miałam przy Tysi.
Lei - moja w 56 chodzila do konca 3 msc. 62 nosila kolejne 3.
Ale tu nie ma co porowntwac bo mi się szczypiorek trafil. Obecnie ma ponad 2.5 roku i ubranka nosi: Getry i bluzeczki 92/98 body z krótkim rękawem na 9 msc spodniczki na roczek. Bo w końcu są w pasie dobre. Te na 2 lata jej spadaja
Natasza - na aczkolwiek teraz i tak mam mniej niż miałam przy Tysi.
Lei - moja w 56 chodzila do konca 3 msc. 62 nosila kolejne 3.
Ale tu nie ma co porowntwac bo mi się szczypiorek trafil. Obecnie ma ponad 2.5 roku i ubranka nosi: Getry i bluzeczki 92/98 body z krótkim rękawem na 9 msc spodniczki na roczek. Bo w końcu są w pasie dobre. Te na 2 lata jej spadaja
reklama