reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Chyba jak M wróci to wybierzemy się na dodatkowe zakupy.... Jaki rozmiar radzicie kupować bo normalnie zdezorientowana jestem.... :baffled::eek::confused: No i co powinnam kupić?? Dodam że pieluchy, ręczniki i takie tam mam. Bardziej nad ciuszkami się zastanawiam....

Natasza ta cała szafa to tylko do 3mcy?! :szok:

Margo jak bedzie za mało to zawsze mozesz dokupić albo maz/teściu.

Moja mała nie ulewala w ogole, miałam kilka na 56, z których wyrosła w tydzien chyba kilka 62, najwiecej 68.

Musze przejrzeć moja kolekcje bo dalej tego nie zrobiłam i nie wiem czy czegoś nie potrzebuje..

Margo na 62. Tak abyś miała bezpieczne 7-10 zmian odzieży.

Natasza - na :) aczkolwiek teraz i tak mam mniej niż miałam przy Tysi.

Lei - moja w 56 chodzila do konca 3 msc. 62 nosila kolejne 3.
Ale tu nie ma co porowntwac bo mi się szczypiorek trafil. Obecnie ma ponad 2.5 roku i ubranka nosi: Getry i bluzeczki 92/98 body z krótkim rękawem na 9 msc spodniczki na roczek. Bo w końcu są w pasie dobre. Te na 2 lata jej spadaja

Margo, ale przecież miałas dostać dużo ciuszków od rodziny jeszcze, nie stresuj się, jak po kilku dniach uznasz, że Ci zabraknie, to wyślesz M. do sklepu i dokupi :-)

Milia siostra mi obiecała ale w sumie nie wiem kiedy zamierza mi cokolwiek dać. Może dokupie jeszcze jakiś pajacyk i śpioszki. Moj M ma dobry gust wiec wrazie w wyślę go po dodatkowe zakupy :-)

reklama
Do góry