reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Widzę przygotowania pełna para! Super!! Ja miałam dzis karton ogarniać ale "musiałam" najpierw chatę na kolanach wypucowac :baffled: i nie starczyło mi sił.

reklama
Kuklaki ja mam większość do 3 miesięcy ale nie tylko bo jak trafiła się okazja to kupowałam do 6m
Teraz już nie kupuje bo nie wiem tak do końca co mi się później przyda bo nie wiadomo jaka będzie pogoda i jak mały będzie rósł i jaki grubiutki czy chudziutki bedzie :-)

Wow dziewczyny szalejecie :szok:
Ja przy was to nic nie mam. Kilka ubranek na 56 (dosłownie 6 sztuk), trochę 62 (6 body i 2 śpioszki) i chyba jedne śpioszki na 68, 2 sukienki na 62, jakieś rajstopki i spodenki tyle... aż normalnie sie zastanawiam czy to nie za mało - jak tak patrze na te wasze zakupy :cool:

reklama
Margo za malo jak nic :) ja moja starsza czasem 6 razy dziennie przebieralam bo ulewala. A jak ulala w upal to tak cuchnelo skwasnialym mlekiem ze nie dawałam rady. Poza tym dokladnie w vo przebierzesz jak sie obkupka? A to dość często przypadłość ze bokiem pieluszki cos wylexie

Do góry