reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
dygotka u mnie będą body na zakładke dla maluszka, takie połspiochy-rewelacja, krem do pupki tylko linoderm, wanienke mam klasyczna tylko stojak dokupie na nią, bujaczek obowiązkowo, łóżeczko klasyczne, butelki TT, pojemna torba do wózka- mus
ja jestem zwolennikiem, że im mniej gratów tym lepiej

kosz zwykły, po prostu pielucha do siatki dodatkowej ląduję,
a butelki do zmywarki polecą, tylko z początku będe wyparzać

to co nie wypaliło: rożek - ani razu nie użyty, masa kaftaników - dramaty to były, sweterki i inne pierdoły made by babcia

Próbuje ale jeszcze nie łapie o co chodzi. Siedzi na nocniku ładnie i tylko tyle. Jak widzę że kupa idzie to go sadzam ale nic z tego a jak pieluchy założę to się załatwia

dygotka ja też na początku tak robiłam ale jak miał z rok to odważyłam się tak butelke umyc i przeżył :p

pranie będę robiła dzieciom osobno

własnie szukałam wózków i jestem prawie przekonana do maxi cosi mura

co myślicie??? myslałam tez o navingtonie cadet ale ponoc skrzypi -_-

Doliores my przy pierwszym kupnie wózka tez myśleliśmy o Murze ale jest cholernie ciężki, dosyć ciężko się nim jeździło na pusto a z dzieckiem pewnie jeszcze gorzej no i spacerówka hmm nie rozkłada się zupełnie na płasko i nie przekonała mnie ta dziwna rączka czy to pałąk.

Nawington lepiej się prezentował tylko jak dla nas na zimę bo Antek z grudnia to miał za małe przednie koł i baliśmy się ze nie da rady po śniegu. '

My mieliśmy Mutsy Evo wózek lekki super się prowadził gondola spora jak dla mnie same plusy.
Jedyny mankament to mała budka w spacerówce.

najlepiej wybrać kilka modeli i na żywo w sklepie zobaczyć bo tak w necie to ciężko wszystkie wyglądają fajnie. ja teraz szukam wózka z dużą gondolą a spacerówka mi nie jest potrzebna bo mam fajną z Britaxa i nie mam zamiaru z niej rezygnować. jak maluszek wyskoczy z gondoli to odpalamy britaxa. Chcieliśmy używany wózek ale babcia powiedziała że wnusio nie będzie starymi gratami jeździć i kupi wózek jak chcemy :-)

reklama
Do góry