reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Dziewczyny a jak to jest z tymi wózkami 3w1? Czy spacerówka wielkością będzie pasować i na 3 letnie dziecko? czy kupowalyscie najpierw gondole, potem spacerowke?

reklama
Ja kupiłam 3w1 i niepotrzebnie gondola i fotelik super ale spacerówka okazała się kiepska w pewnym momencie zdecydowaliśmy kupić lżejsza i bardziej poręczna wygodniejsza dla dziecka może akurat nasza była kiepska choć przy kupnie wózka byliśmy nią zachwyceni to w praktyce nie spełniła naszych oczekiwań

To samo powiedziała mi znajoma, że później i tak zechce bardziej poręczna, lżejsza spacerowke. Dlatego się tak zastanawiam co lepiej kupić

ja miałam 2 w1 i spacerówke używałam od 6/7 mc - 11 mc zycia bo okazała się za mała, za ciężka i w ogóle :/ przszłam na lekka spacerówkę i było spoko, gorzej zimą ale mój jak miał 1.5 roku to chodził wszędzie a nie jeździł

Ja używam spacerowki do tej pory. Ale i tak mam drugi, lżejszy wózek który zasadniczo tylko w aucie z nami jeździ.

raczej zadnej firmy ktore proponuja wozki 3w1 spacerowka nie posluzy dluzej niz 2latkowi, no chyba ze dziecie wyjatkowo drobne i niskie.
Emmaljunga ma moim zdaniem duza spacerowke, szeroka i w zimie da sie jeszcze kocem okryc 3latka, ale np. glowa mojej wystaje poza oparcie.
Ja nie chce wozic w foteliku caly czas, al emoja mloda nietrawila gondoli i wracalam ze spaceru pchajac wozek a jednoczesnie niosac ja na reku.

Nadzieja - no cuż moja jest drobna, ale wzrostowo jest normalną 2 latką. A nawet 2 i 3 msc. Wzrost 92. I jeździ w wózku 3 w 1 tj dokładnie w części spacerowej. Na wysokośc jak rozkładam do spania to sie mieści bez problemu. Przy siedzeniu prosto głowa wystaje - ale w jeżdzie na siedząco w niczym to rzeciez nie przeszkadza.

A dlaczego zakładasz ze drugie dziecko bedzie takie jak pierwsze? Ja sie modle aby miąła mniejsze adhd :)

Moja sąsiadka woziła swoje dziecko w foteliku bo...zgrabnej wozek tak wyglada :baffled: I to normalnie do sklepów, na spacery mimo, ze nawet nie ma auta...

Moja córcia chyba 7 mcy jeździła w gondoli i teraz tez mam zamiar tyle wozić, póki będzie sie mieścić i nie będzie siadać.

reklama
ja już totalnie nie wiem co z tym wózkiem, prawie się zdecydowałam na murę ale skoro waży 16 kg to trochę przegięcie, bo jedo ważył z 13.5 i był ciężki :/ serio nie mam typów nawet żadnych :/

mutsy mi się podoba ale jest drogi, a ja już miałam manię inwestowania we wszystko przy 1 dziecku i wiem, że się to nie opłaca :p

nadzieja może nie będzie tak źle? ;-))

Ann tez chyba tak zrobię, tylko mało jest samych gondoli do wyboru..

Lei też mam taką nadzieję, że też tak pojeżdżę z moim, jeszcze jak gondole mają regulowane oparcie to już w ogole fajnie\

co myślicie o tym? ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: CARETERO wózek głęboko-spacerowy COMPASS wygląda ciekawie ale sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
Do góry