reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Doliores piękne ale duuuze.

Ja kupiłam kijec jak tyska miała 8 msc i bylo za późno. Histeria jak ja wkladalam. Koleżanka wkladala swojego od 4 msc (ma psa i nie chciała na podłodze) i młody w końcu do 1.5 roku lubil sie bawić. Potem miał otwarty i sam wchodzil

reklama
no właśnie to chyba standardowy rozmiar (?) ale sądząc po miejscu do spania wygląda na mniejsze !!!
jednak daruje je sobie hehe ;D

Doliores poszukałam - nowe od 1200 zł i wymiary materaqca 120 x 60 zać caqłość ma prawie 170 cm dlugości... duze. U mnie by nie weszło do sypialni

Doli super to łóżeczko ale cena powala. My mamy Klups kolonial białe z wenge.
Ostatnio zrobiłam przegląd ciuchów po starsza ku i musze dokupić jakieś dresiki i pajace. Śpiochów nie toleruje wiec nie kupuje Lubie maluszki w dresikach i bluzeczkach.

Kuklaki ja mam po starszaku aczkolwiek pewnie kupię nową dla starszego/albo młodszego wlaśnie, taką cienką po spali mi pod kocami w większości, a jesli chodzi o poszewki to zwykłe bawełniane na zameczek

Kuklaki mu mieliśmy pościel tzn ochraniacze na szczeblu plus poduszka płaska i kołderka z tym ze z kołdry to mało co korzystaliśmy bo dzidziusia zakrywa za bardzo wiec bez sensu lepiej kocyk. My mamy wsio po Antku wiec z głowy wydatek

Ja mam kołderkę, która dostałam od koleżanki nie uzywaną. Przy młodej tez nie uzywana do 2 roku zucia. Moje dziecko nie lubiło byc przykryte. Wiec nie kupuje. Bardziej przy takich maluchach sprawdzaja sie na początku rożki/beciki potem mamy lato a potem spiworki. Aczkolwiek moja w śpiworek też wpakować sie nie dała

reklama
Kuklaki ja tylko spiworkow uzywalam. Dla mnie najbezpieczniejsze,dzieciak sie w to nie zakopie i nie odkrywa :) i plaska podusie ale to duzo poznuej.
Posciel mam do dzis nieruszona.

Do góry