reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

mój Marcino od początku spał w rożku (pewnie też dlatego, że w szpitalu od początku był w rożku). Na noc miał body i śpioszki albo body i spodenki i w rożku zawinięty smacznie spał. Zawsze go tylko delikatnie na bok okręcałam i wkładałam pieluszkę, że w razie gdyby w nocy ulał to żeby się nie udusił. Do wózka na zimowe spacery ubierałam go w kombinezon i przykrywałam takim grubszym kocykiem i było ok.
A pajacyki uwielbiam. Tak samo jak na lato rampersy :tak: cudowna sprawa :tak: a ciuszki kupowałam praktycznie wszystkie na allegro, tesco lub w textill market. Nigdy się nie sprały, nie sfilcowały i nie zrobiły takie twarde. Spokojnie teraz drugi bąbel z nich skorzysta :-D

reklama
W porownaniu z cenami tutaj to jak za darmo prawie. Chyba sie skusze najwyzej troche pozniej bedzie uzywana:confused: bo z taka posciela to i lozeczko slicznie wyglada, nawet takie najprostrze:tak:

Tylko ja np. mam dwa komplety i jeden jest z czystej bawełny i koszmarnie się prasuje. Nie można zagnieceń rozprasować. drugi komplet mam z satyny bawełnianej i jest o niebo lepsza. Ekstra się prasuje i jest bardzo miła dla malucha.

Mamy ten komplet i polecam. wzór dream zielony
zestaw 3-elementowy - CebaBaby.pl

Ostatnia edycja:
Doli łóżeczko piękne ale ta cena ...:( już mam wybrane i zaliczka zapłacona więc zdania nie zmienię co do mojego :) ja mam dwa rożki i zależało by mi aby mały chciał w nich spać :) mam 3 prześcieradła i narazie jeden komplet pościeli muszę jeszcze na jakiś jeden upolować

Właśnie z tymi różnymi rzeczami tak bywa że jednej się sprawdza a drugiej wcale :) każdy musi wypróbować na własnym dziecku... matko jak to zabrzmiało !.:)

reklama
A zna ktoś może stokke izi sleep bądź besafe izi sleep ? Opinie dobre ale pisza że niby rozkładać w samochodzie nie można...i zastanawiam się od czego to zależy ze np prima easy można a tych nie ?

Do góry