reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

mój Marcino od początku spał w rożku (pewnie też dlatego, że w szpitalu od początku był w rożku). Na noc miał body i śpioszki albo body i spodenki i w rożku zawinięty smacznie spał. Zawsze go tylko delikatnie na bok okręcałam i wkładałam pieluszkę, że w razie gdyby w nocy ulał to żeby się nie udusił. Do wózka na zimowe spacery ubierałam go w kombinezon i przykrywałam takim grubszym kocykiem i było ok.
A pajacyki uwielbiam. Tak samo jak na lato rampersy :tak: cudowna sprawa :tak: a ciuszki kupowałam praktycznie wszystkie na allegro, tesco lub w textill market. Nigdy się nie sprały, nie sfilcowały i nie zrobiły takie twarde. Spokojnie teraz drugi bąbel z nich skorzysta :-D

reklama
W porownaniu z cenami tutaj to jak za darmo prawie. Chyba sie skusze najwyzej troche pozniej bedzie uzywana:confused: bo z taka posciela to i lozeczko slicznie wyglada, nawet takie najprostrze:tak:

Tylko ja np. mam dwa komplety i jeden jest z czystej bawełny i koszmarnie się prasuje. Nie można zagnieceń rozprasować. drugi komplet mam z satyny bawełnianej i jest o niebo lepsza. Ekstra się prasuje i jest bardzo miła dla malucha.

Mamy ten komplet i polecam. wzór dream zielony
zestaw 3-elementowy - CebaBaby.pl

Ostatnia edycja:
Doli łóżeczko piękne ale ta cena ...:( już mam wybrane i zaliczka zapłacona więc zdania nie zmienię co do mojego :) ja mam dwa rożki i zależało by mi aby mały chciał w nich spać :) mam 3 prześcieradła i narazie jeden komplet pościeli muszę jeszcze na jakiś jeden upolować

Właśnie z tymi różnymi rzeczami tak bywa że jednej się sprawdza a drugiej wcale :) każdy musi wypróbować na własnym dziecku... matko jak to zabrzmiało !.:)

reklama
A zna ktoś może stokke izi sleep bądź besafe izi sleep ? Opinie dobre ale pisza że niby rozkładać w samochodzie nie można...i zastanawiam się od czego to zależy ze np prima easy można a tych nie ?

Do góry