reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Natasza przede wszystkim jak chcesz kupić tkana to na poczatek polecam uzywana. I nie chodzi o cenę ale o fakt iż jest juz 'zlamana' i lepiej sie wiąże i uklada.

reklama
Hej, ja po przeczytaniu całego internetu zdecydowałam się na ten wózek

Wózek spacerowy Concord Wanderer 2013 - KURIER GRATIS [id16145] - 1959 zł : DINO - Najlepsze wózki dziecięce, meble dla dzieci, foteliki samochodowe, Dino Sklep

Na limango jest teraz kampania i kosztuje niecałe 1500

Jest zwrotny, ma bardzo dobrą amortyzację, spore siedzisko, także długo posłuży. Kupię do niego gondolę Jane Capazo pro bo jest duża, ma moskitiere i siateczke, wiec na lato fajna i całkiem spora też jest.

Korzystałam z tego forum;
Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Tam rzeczywiście są niezłe wózkomaniaczki :)

Ale wam dziewczyny zazdroszczę tych wszystkich choćby najmniejszych zakupów... ja mam wszystko po moim małym. Bodziaków na 56-62 mam 36, albo 38 sztuk i nie kupuje. Mój M chyba by mnie udusił :p pajace, koszulki, kaftaniki... wszystko mam dla chłopca a nawet i dla dwóch by starczyło :-D wózek i fotelik też mam po moim czterolatku. Chciałabym nowy ale ten co mam też jest fajny i ma ogromną gondolę. Ze spacerowej wersji Marcin korzystał do ponad 3 roku życia jak szliśmy na dłuższy spacer...
poza tym mamy huśtawkę, krzesełko do karmienia i wszelkie inne sprzęty na naszym pojemnym strychu :tak:kupiłam tylko kołyskę, bo u góry w sypialni będzie łóżeczko, a nie będę go przecież codziennie targać na dół do salonu... więc i mąż stwierdził, że na takie cuś może się zgodzić :tak: upolowałam w dobrej cenie bo za 100zł. Normalnie używki chodzą po 200-250zł a nowe ponad 300zł. Już ją wyprałam i stoi złożona i czeka.
Babypoint_Regina_simplicity_niebieska.jpgS7307276.jpgS7307240.jpg
nasz wózek jest identyczny jak ten, tylko zamiast czarnego koloru jest grafitowy i ma czarne felgi
milaa05.jpg
Ta firma sprzedaje też na allegro, choć my kupiliśmy wózek w bobasie (za prawie trzy stówki więcej!!!) Te z wstawkami z panterki są cudne, aż się rozpłynęłam... ale cóż - będzie synek więc panterka nie ma szans :-p wozek wielofunkcyjny 3w1 SMILE-clasic ZBY-WAL II (4944464458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a mój M stwierdził, że jak znajdę mu taki wózek w "dobrej" cenie to on chętnie pójdzie na spacer z małym :-D
58986_601783433184462_7946575_n.jpg

Margo śliczne!!! małymi kroczkami i dasz radę. Wszystko będzie dobrze :-*

Załączniki

• Babypoint_Regina_simplicity_niebieska.jpg
    Babypoint_Regina_simplicity_niebieska.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 87
  • S7307240.jpg
    S7307240.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 77
  • S7307276.jpg
    S7307276.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 85
  • S7307240.jpg
    S7307240.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 82
  • milaa05.jpg
    milaa05.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 73
  • 58986_601783433184462_7946575_n.jpg
    58986_601783433184462_7946575_n.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
właśnie
bo myślę nad koszem mojżesza
co myślicie? bo to max 3 mc pewnie ( wydatek ok 200 zł za używany na stelażu ) czy może lepiej od razu łóżeczko, problem w tym, że będzie stało u nas w pokoju i to w miare na środku :/ może kólka podokręcam żeby przesuwać na noc do łóżka a za dnia pod szafę?? ;/ :/ :/

czy może w gondoli z wózka trzymac??

Do góry