reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Ale używane ?
to pewnie sprane, bo nowy welur jest przecież mięciutki
U mnie też pajacyków brak.... bodziaków dużo, niedrapki, czapeczki, spodenki mam, ale nie mam pajacy...
:/
no i wózka..
i nie wiem jaki wziąć, czy znów Jedo Fyn 4 czy całkiem inny .... hmmmm...
to pewnie sprane, bo nowy welur jest przecież mięciutki
U mnie też pajacyków brak.... bodziaków dużo, niedrapki, czapeczki, spodenki mam, ale nie mam pajacy...
:/
no i wózka..
i nie wiem jaki wziąć, czy znów Jedo Fyn 4 czy całkiem inny .... hmmmm...
Renatka1982
Doli, mi się wydaje, że właśnie jedna z większych gondoli to w Jedo właśnie występuje.
Mała mi się dłuuuuugo mieściła w gondoli i to w kombinezonie.
A spacerówki prawie nie używaliśmy tej z Jedo, od razu do Maclarena siadła.
Ciuszki Nexta i Cartersa są boskie
Uwieeeelbiam !!!
Mała mi się dłuuuuugo mieściła w gondoli i to w kombinezonie.
A spacerówki prawie nie używaliśmy tej z Jedo, od razu do Maclarena siadła.
Ciuszki Nexta i Cartersa są boskie
Uwieeeelbiam !!!
Renatka tak, gondola super duża( jeździł do 7 mc życia w kombinezonie ) , ale ja pisałam o spacerówce,
o ile opieradło ok to już podnóżek z bani, brak możliwości wyprostowania tego plastiku skutkował tym, że syn jeździł ze zgiętymi nogami bo mu się nogi na dlugość nie mieściły, strasznie mnie to wkurzało..
o ile opieradło ok to już podnóżek z bani, brak możliwości wyprostowania tego plastiku skutkował tym, że syn jeździł ze zgiętymi nogami bo mu się nogi na dlugość nie mieściły, strasznie mnie to wkurzało..
Renatka ja tez. Next juz na Polskę sprzedaje i jak porówna sie ceny z tymi ze smyka to nawet tragedii nie ma. Ja czekam na nowy kod rabatowy i pewnie kupie keginsy dla,starszej a pajace dla młodszej. Z cartersem juz większy problem - kupuje tylko uzywki
reklama
Myla Novak
Pomocy mam metlik.
Gondolo sztywna czy składana? Stelaż retro czy nie? Plusy/minusy w zasadzie nad tym.odnośnie wybory wozk myślę teraz.
Gondolo sztywna czy składana? Stelaż retro czy nie? Plusy/minusy w zasadzie nad tym.odnośnie wybory wozk myślę teraz.