reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Doliores mi tez sie podobaja z gondolami ale niestety nie moge sobie pozwolic i zaplacic za wozek dla blizniat 3tys,:eek: Pozatym sa szersze od tego a takie ,,pociagi'' jeden za drugim mi sie nie podobaja:sorry:

Dziewczyny ten wózek wcale nie jest szeroki a druga sprawa to to ze ja na wsi mieszkam, przez drzwi wejsciowe do domu wejdzie;-)

kajka a tylko z wózkiem bedziesz do domu wchodzic? A do pediatry? sklepu? do samochodu wejdzie? Na to patrz przede wszystkim. Kolega z pracy jak kupował wózek dla swojej parki to podjechał pod sklep z zoną i kazał jej samej wózek do auta pakować. Odpadały te których nie dała rady.

A pociągi to juz nie jest to co kiedyś. Teraz sa zgrabniejsze. Oglądam u mnie na osiedlu - mamy 4 x bliźniaki i wszystki maja własnie tym jeden za drugim.
Najpopularnieszy wszedzie jest ten
spacer.jpg

aczkolwiek jakbym miała kupowac to wolałabym taki
1_12_big.jpg

ale ja mam zboczenie odnośnie tej firmy :p

I fotelik samochodowy też ten pierwszy od nich kupie

Załączniki

• spacer.jpg
    spacer.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 58
  • 1_12_big.jpg
    1_12_big.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 58
Aylin o to czy wejdzie do samochodu to się nie boję mamy busa 9 osobowego:-) Wózek ma 78cm szer więc właściwie nie ma stracha że gdzieś się nie zmieszczę większość drzwi ma 80cm. Dla mnie waznym kryterium jest cena a myślę ze 1500zł jest bardzo przystepna cena

Hej któras z was pytała o wiaderka do kąpieli i powiem wam że to ekstra sprawa. My mieliśmy i uzywaliśmy do ok 10 miesiąca. Antek siedział w wodzie po szyję i czuł się jak w brzuchu. Nigdy nam nie płakał i nigdy nie miał kolek myślę że dzięki kąpielom w wiaderku. Polecam. My mieliśmy Mebby Cocoon. Pierwsze zdjęcie to pierwsza kapiel w domu :-)
P1060311.jpgP1060529.jpg

Załączniki

• P1060311.jpg
    P1060311.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 111
  • P1060529.jpg
    P1060529.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 108
mamygadzety.pl/babyzen-yoyo-0 puki co najlepszy jaki widziałam gondola + spacerówka powinny sie zmieścić w kwocie od 1800 do 2100 o kwietnia powinny si jescze tańsze pojawić

Ostatnia edycja:
reklama
Neta Tummy Tub jest węższe i mniej wygodne. Wieksze dziecko takie ścisnięte siedzi. Porównywalismy w szkole rodzenia i połozna tak jak my stwierdziła że mebby wygodniejsze bedzie. Ale to kto co woli wiadomo :-)

Do góry