reklama
Dziewczyny ten wózek wcale nie jest szeroki a druga sprawa to to ze ja na wsi mieszkam, przez drzwi wejsciowe do domu wejdzie;-)
kajka a tylko z wózkiem bedziesz do domu wchodzic? A do pediatry? sklepu? do samochodu wejdzie? Na to patrz przede wszystkim. Kolega z pracy jak kupował wózek dla swojej parki to podjechał pod sklep z zoną i kazał jej samej wózek do auta pakować. Odpadały te których nie dała rady.
A pociągi to juz nie jest to co kiedyś. Teraz sa zgrabniejsze. Oglądam u mnie na osiedlu - mamy 4 x bliźniaki i wszystki maja własnie tym jeden za drugim.
Najpopularnieszy wszedzie jest ten
aczkolwiek jakbym miała kupowac to wolałabym taki
ale ja mam zboczenie odnośnie tej firmy
I fotelik samochodowy też ten pierwszy od nich kupie
Załączniki
Aylin o to czy wejdzie do samochodu to się nie boję mamy busa 9 osobowego:-) Wózek ma 78cm szer więc właściwie nie ma stracha że gdzieś się nie zmieszczę większość drzwi ma 80cm. Dla mnie waznym kryterium jest cena a myślę ze 1500zł jest bardzo przystepna cena
Co do wózków bliźniaczych myśle, ze dla tych osób które nie lubią wózków "jeden za drugim" te są nawet dobrym rozwiązaniem i cena tez przyzwoita ... BLIŹNIACZE : Jumper Duo zestaw bez fotelika 2w1
Załączniki
Hej któras z was pytała o wiaderka do kąpieli i powiem wam że to ekstra sprawa. My mieliśmy i uzywaliśmy do ok 10 miesiąca. Antek siedział w wodzie po szyję i czuł się jak w brzuchu. Nigdy nam nie płakał i nigdy nie miał kolek myślę że dzięki kąpielom w wiaderku. Polecam. My mieliśmy Mebby Cocoon. Pierwsze zdjęcie to pierwsza kapiel w domu :-)
Załączniki
reklama