reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
u nas większość rzeczy jest po synku i ewentualnie po bratanicy męża będzie ubranek sporo!
wózek mamy Mamas&Papas Skate po synku łóżeczko Pinio Marsylia też.

Dokupię tylko :)

torbę do wózka Skip Hop Duo
kołderkę, prześcieradło i otulacze aden + anais
gryzak i smoczek Hevea
żyrafkę Sophie
ręcznik-fartuch bambusowy Cuddledry
kocyk ColorStories
EkoMisia Boskas Teddies
pojemiki jakies 3 Sprouts
zawieszke do smoczka Franck&Fischer
laktator medela
butelki dr browns szklane
no i może nosidełko Tula

wybrane mam już od jakiegoś czasu wszystko czeka tylko na płeć żeby dobrać kolory choć w większości szary i beżowy dominuje więc część mogę już zamówić :)

neta, dla mnie to szok co piszesz :)
mi to wszystko jedno jaką zawieszke do smoka dziecko będzie miało,
:)
a ta żyrafka do czego służy ??

bo ja chyba głąb jestem...

:crazy:

ja zawieszki do smoczka nie uzywałam. miałam ale wkurzała mnie bo mloda sobie zawsze nią smoczka z buzi wyciagała.
Renia zytafke kocham :) to zabawka, gryzak i pizczałka w jednym
130_130_productGfx_27f549d47887a03e23998f5d3c40d957.jpg

Załączniki

• 130_130_productGfx_27f549d47887a03e23998f5d3c40d957.jpg
    130_130_productGfx_27f549d47887a03e23998f5d3c40d957.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 108
Spoko neta :)
ja tych firm w ogóle nie znam, butelki miałam z Aventu, smoczki też, odciągacz pokarmu też Avent,
wanienka zwykła, kocyki zwykłe ze smyka, a do dziś je piorę i Majka używa, nie zniszczyły się.
jeden z ZARA HOME baby, też jak nowy.

Ale u Ciebie to po części "zboczenie zawodowe", po prostu masz do czynienia z dużą ilością nowości i innych ciekawych rzeczy i wybierasz najlepsze / najładniejsze / najpraktyczniejsze wg. Ciebie.
Ja absolutnie tego nie neguję, tylko w szoku jestem, jak masz cele sprecyzowane :)
Brawo !

Ja tylko spacerówkę chciałam Juicy Couture Maclaren, reszta to albo wyprzedaż, albo prezenty, albo po prostu mi się podobało.
Ale tą spacerówkę koniecznie chciałam i się udało :)

http://forum.materinstvo.ru/uploads/1358675559//post-410969-1358803786.jpg

do dziś Majkę w niej wożę i jestem bardzo zadowolona :)
lekka, zwrotna i pakowna :)

Dziękuję :)
no ale jak widać mieści się tak samo w swojej wanience jak ja w swojej :)
i przynajmniej nie muszę przed i po każdym użyciu szorować cifem swojej wanny, żeby mała broń Boże czegoś nie złapała...
bo ma swoją.

reklama
Renatka, śliczna masz córeczke! Taka wanienka to dobry patent, może wykorzystam w przyszłości ;-).

Ja się z zakupami wstrzymuje dopóki nie poznam płci. Na razie w przypływie radości kupiliśmy polarowy kocyk błękitny w pingwiny :-D. Nawet jak będzie panienka, to będziemy go używać, jest prześliczny!

Do góry