reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Mam takie pytanie, serio, po co jest rożek? :sorry:

U nas sie pipek nie wietrzy, dają majtki siatkowe, podkłady i te podpaski jakby wielkie. Ogolnie to wszystko lezy i mozna brac. Do tego w łazience sa takie dzbanki plastikowe podpisane, żeby sie polewać w trakcie sikania (co za ulga) no i ogolnie zeby splukiwac sie. Znalazłam zdjecie szafki w łazience ze szpitala..

reklama
Lei nie wiem po co... Mam po synku bo mi matka kupiła bo to taka niezbędna rzecz... Nie użyłam ani razu, w domu jako kolderka służył albo ochraniacz na bok łóżka... A teraz biorę bo jest na liście szpitala..

Co do wyposażenia to u nas pewnie co niektore głupie baby by pokradly dlatego nie ma hehe

U mnie też rożek na liscie (szpital też w Ujastku), więc tylko dlatego kupiłam, ale podobno na początku dobrze służy jako otulacz, a potem rozłożony jako kołderka, więc może się przyda...

Też myślę, że gdyby u nas tak wszystko dostępne było, to musieliby uzupełniać kilkanaście razy dziennie, bo baby by pokradły...

Jak chce się noworodka otulać to rożek jest przydatny :)

Doli ma racje wszystko by pokradli albo nieszanowały i te produkty higieniczne walały by się po ziemi.. :-/

Doli, a Ty nie z pierwszą? ;-) ten nowy szpital w Sączu to filia Ujastka właśnie :-) w sumie to bym chętnie urodziła ok. 13.04

Ja bym chciała pełną liczbę w pierwszej połowie kwietnia lub końcówce marca - najchętniej 25 marca, 5 kwietnia (Wielkanoc...tak słabo trochę:p) lub 10 kwietnia (Smoleńsk, więc odpada :p)...Nic, pozostaje mi celować zatem w 25 marca ;).

Boję się trochę Ujastka, bo będę pacjentką 'niczyją' ...

reklama
Doli, trochę za daleko mam :-D

Szaj, jak dobry szpital, to nie ma się czego obawiać, nawet jak się nikogo tam nie zna, poważnie :-)

Do góry