Doli, też nie wiem, czy się zmieszczę, dlatego spakuję jeszcze ewentualnie potrzebne rzeczy do innej torby i dam mężowi do bagażnika, żeby biedny nie musiał w domu szukać, tylko w razie czego wszystko będzie mógł mi donieść, jak do nas przyjdzie :-)
reklama
Anulka90
Fanka BB :)
To ja mam torbę dla siebie, osobną dla maluszka i jeszcze reklamówkę To dopiero majdan Niby jak położna mówiła na szkole rodzenia co trzeba zabrać to mówiła że do damskiej torebki się zmieści. Jasne. Że niektóre Panie jak przychodzą na porodówkę to mają większe walizki jak osoby lecące do Ameryki Ale ja się wcale nie dziwie. Po zapakowaniu mojego majdanu wcale nie pogardziłabym walizką :-)
Anulka90
Ja nie muszę brać rożka chociaż nie ukrywam że chciałabym. O taki chce jeszcze kupić
Rożek MINKY 3w1 kołderka koc becik Sowy Patchwork (5064116186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rożek MINKY 3w1 kołderka koc becik Sowy Patchwork (5064116186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Anulka90
a i od jutra w kauflandzie są chusteczki z pampersa sensitive i jeszcze jakieś 4 paczki za 19,79
reklama
sataga
też mam taki podkład a nawet 2 korzystałam z nich przy młodym i jedyna wadą było to, że czasem się trochę darły w tych wgłębieniach ale my targaliśmy je wszędzie a młody mocno przebierał nogami więc się nie ma co dziwić Z tego co pamiętam to wtedy kupowaliśmy je w tesco teraz zamawialiśmy na allegro bo wzorów było więcej